Natalie Portman: Μπαλαρίνα για μία ακόμα φορά

Natalie Portman: Μπαλαρίνα για μία ακόμα φορά

Στη νέα διαφήμιση του αρώματος Miss Dior

Για να κερδίσει το πρώτο Όσκαρ της καριέρας της, με την ερμηνεία της στην ταινία Black Swan, η Natalie Portman προπονούνταν, επί μήνες, οχτώ ώρες καθημερινά. Στις νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε η DailyMail η 31χρονη ηθοποιός φαίνεται ότι δεν έχει χάσει καθόλου από την χάρη της μπαλαρίνας.

Για τη νέα καμπάνια του αρώματος Miss Dior, που φωτογραφήθηκε στους βασιλικούς κήπους του Παρισιού, τον περασμένο μήνα, η Portman θυμήθηκε ξανά την μπαλαρίνα που κρύβει μέσα της, αφού αυτό ακριβώς υποδύεται στην διαφήμιση για τον θρυλικό παρισινό οίκο. Στη μέση ενός σιντριβανιού, φορώντας ένα μαύρο, strapless, couture φόρεμα, η πρωταγωνίστρια έδειχνε πανέμορφη και γεμάτη χάρη, ποζάροντας για την κάμερα.

Η νέα διαφήμιση του αρώματος είναι βασισμένη στην κλασική σκηνή του σιντριβανιού, από την ταινία «La Dolce Vita». Η σταρ, για να μπει στο σιντριβάνι χρειάστηκε βοήθεια των εργαζόμενων του σετ, ενώ με τις αιθέριες κινήσεις της, η εικόνα που έδινε ήταν ονειρική. Αργότερα, οι στυλίστες της καμπάνιας φωτογράφησαν την πρωταγωνίστρια στους κήπους, με τριαντάφυλλα περασμένα στο chic σινιόν της. Η Portman είναι το πρόσωπο του Miss Dior από τον Δεκέμβριο του 2010.