Sexy-chic style για αυτό το φθινόπωρο από την Suite Blanco

Sexy-chic style για αυτό το φθινόπωρο από την  Suite Blanco

Το top model Erin Heatherton πρωταγωνιστεί με τον Aaron O´Connell

Άσπρο, μαύρο και κόκκινο. Αυτά είναι τα φετινά χρώματα που χαρακτηρίζουν την νέα συλλογή της SUITEBLANCO γιατην σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2012-2013. Τα νέα σύνολα είναι εμπνευσμένα από την καθημερινότητα στην πόλη και είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν άνεση και κομψότητα. Στόχος της Suiteblanco είναι να προσφέρει καθημερινά look για πριν και μετά την δουλειά που συνδυάζουν αρμονικά την άνεση και την γοητεία.

Με το χαμογελαστό της πρόσωπο και την συμπεριφορά Λολίτας, το top model Erin Heatherton αποτυπώνει τις εικόνες της collection σε μια συλλογή με μινιμαλιστικές γραμμές. Τολμηρά peplum που δίνουν όγκο, λεοπάρ print, αξεσουάρ και κολιέ που δημιουργούν γιακάδες κόσμημα, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία της νέας συλλογής. Το παντελόνι σωλήνας επιστρέφει. Διάφορα σχέδια τζιν χαρίζουν στυλ στις θηλυκές σιλουέτες που καλύπτονται κάτω από τα ριχτά πανωφόρια: parka, ανδρικά σακάκια, militaire jacket είναι τα ρούχα που θα φορεθούν την φετινή χειμερινή σεζόν. Εναλλάσσοντας το sport με πιο επίσημο look, το σήμα κατατεθέν της φετινής συλλογής είναι η άνεση και το casual look. Στην φετινή αντρική συλλογή ξεχωρίζουν τα ζέρσεϊ και τα σακάκια με χοντρή πλέξη τα οποία αντικαθιστούν το παλτό. Το bomber jacket επανέρχεται όπως και τα military ή nautical style jackets. Τα κυριότερα trends εξακολουθούν να είναι τα τζίν σε χακί και πράσινο χρώμα.

Όσο για τις υφές, τα πιο χειμερινά ζέρσεϊ δένουν με το δέρμα και το τουίντ. Το τουίντ μαζί με τη δαντέλα και την γάζα είναι τα υφάσματα που θα χρησιμοποιηθούν για τα ιδιαίτερα φορέματα, τις φούστες και τις μπλούζες. Το μοντέλο Aaron O´Connell, είναι το νέο πρόσωπο της αντρικής συλλογής για την φετινή σεζόν.

Διαβάστε ακόμη:

Giorgio Armani: «Εγώ θυσίασα τη ζωή μου για τη μόδα»!

H Alexa Chung στο Gossip Girl

Δείτε τη νέα καμπάνια Jimmy Choo