Η καινούρια συλλογή της Toi&Moi είναι εδώ

Η καινούρια συλλογή της Toi&Moi είναι εδώ

Το lookbook της αγαπημένης ελληνικής εταιρίας ρούχων για την Άνοιξη/Καλοκαίρι  βρίσκεται πλέον στα καταστήματα.

Ήρθε η ώρα να ξεφυλλίσουμε το νέο lookbook της Toi&Moi και να χαζέψουμε τα νέα σχέδια για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Ναι, το ξέρουμε ο καιρός δεν βοηθάει, αλλά είμαστε κοριτσάκια και θέλουμε να ταυτιστούμε με τα μοντέλα της καμπάνιας, τα τέλεια ρούχα και το ιδανικό σκηνικό για μία fashion φωτογράφηση.

Για αυτό το λόγο, θα ξεχυθούμε στις σελίδες και θα λατρέψουμε τα καινούρια jean της εταιρίας, τα χρώματα, τα σχέδια, τις φούστες σε μάξι ή μίνι -ανάλογα με την διάθεση μας- τα blazer με τα trendy κοψίματα, τις ανοιξιάτικες καμπαρτίνες, τις κοριτσίστικες ζακέτες και τα it μπολερό. Ακόμα πιο ανοιξιάτικα είναι τα φορέματα της σειράς, που όπως κάθε σεζόν κλέβουν τα βλέμματα. Φέτος η μόδα απαιτεί mix&match, και θα νοιώσουμε άνετα επιτέλους να συνδυάσουμε πουά με ρίγες ή εμπριμέ με ριγέ, ό, τι ακριβώς μας προσφέρει και η καινούρια συλλογή της Toi&Moi.

Όσο για τα αξεσουάρ, θα νιώσουμε σέξι γυναίκα με peep-toes γόβες, ψηλοτάκουνα σανδάλια και πλατφόρμες. Θα φορέσουμε τα νέα κολιέ της εταιρείας και θα ολοκληρώσουμε το look μας, κρατώντας τις must have τσάντες τις φετινής σεζόν.