Topshop: Ιδιαίτερες προτάσεις για φθινόπωρο/χειμώνα

Topshop: Ιδιαίτερες προτάσεις για φθινόπωρο/χειμώνα

Πλέον μπορούμε να τα αποκτήσουμε!

Η νέα σεζόν έρχεται και μαζί της φέρνει πολλά ενδιαφέροντα trends. Έχουμε ήδη καταλάβει ότι τα animal prints παραμένουν σταθερά στη μόδα ενώ τα tweed επανέρχονται δυναμικά και στολίζονται με πινελιές από faux γούνες. Τι άλλο όμως θα κερδίσει τις εντυπώσεις τους ερχόμενους μήνες; Το brand που έθετε τις τάσεις των απανταχού fashionistas εδώ και κάποια χρόνια είναι πλέον προσβάσιμο και στην Ελλάδα και καθότι συνεχίζει να δίνει δυναμικά το στίγμα του στην μόδα, οφείλουμε να το λάβουμε σοβαρά υπόψιν. Topshop, λοιπόν!

Το label εστιάζει σε διάφορες λεπτομέρειες που κάνουν το στυλ ιδιαίτερο και ταιριάζουν σε διαφορετικές προσωπικότητες αλλά πάντα με εμφανείς grunge επιρροές, που συναντούν το sporty στοιχείο και το δερμάτινο δυναμισμό! Δεν βλέπουμε δέρμα παρά πολλά layers και διαφορετικά μήκη καθώς και όγκοι που δημιουργούν αντιθέσεις. Τα στρατιωτικά σακάκια και τα spikes παραμένουν must have κάθε σεζόν. Το φλοράλ έχει την τιμητική του όπως κια οι ολόσωμες φόρμες (ναι, και το χειμώνα)!

Το αφηρημένο και το γεωμετρικό στοιχείο τραβάνε τα βλέμματα, καθώς το label μας δείχνει διαφορετικούς τρόπους που μπορεί να συνδιαστεί το ίδιο κομμάτι, δημιουργώντας υπέροχα statement outfits κάθε φορά. Τα παπούτσια παίζουν ανάμεσα στο κλασικό και το εξεζητημένο με τα sneakers-πλατφόρμα να μας ξετρελαίνουν, ενώ δε λείπει και μία τεράστια ποικιλία από αξεσουάρ!

*Κομμάτια από τις συλλογές Topshop θα βρείτε στα καταστήματα Sotris στο Κολωνάκι και το Golden Hall.

Διαβάστε ακόμη:

Supermodel λάμψη στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου!

Charlotte Olympia: Παπούτσια από την Cruise 2013 συλλογή της!

Stella Mc Cartney: Για τα μάτια μας μόνο!