Vionnet: αλλαγές και πάλι στο γαλλικό οίκο

Vionnet: αλλαγές και πάλι στο γαλλικό οίκο

Μέσα σε ένα χρόνο το maison Vionnet αλλάζει creative directors.

Σε λίγο το maison Vionnet ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 100 του χρόνια στο πλαίσιο του παριζιάνικου fashion week στα τέλη του Σεπτέμβρη. Όμως, φαίνεται πως τελικά το πάρτι θα είναι «ακέφαλο».

Οι υπεύθυνοι του γαλλικού οίκου που ίδρυσε η couturier Madeleine Vionnet το 1912 επιβεβαίωσαν τις φήμες που ήθελαν τις creative directors του να αποχωρούν. Ο λόγος για τις δίδυμες Barbara και Lucia Croce που πριν καλά καλά κλείσουν ένα χρόνο στο maison Vionnet ανακοινώθηκε πως διακόπτουν τη συνεργασία. Αν και το συμβόλαιό τους ήταν για τρία χρόνια φαίνεται πως δεν τα βρήκαν με τον νέο ιδιοκτήτη του οίκου Goga Ashkenazi και για αυτό αποχωρούν.

Οι αντικαταστάτες τους ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί και τη συλλογή της επομένης άνοιξης που θα δούμε στις 28 Σεπτεμβρίου θα επιμεληθεί η σχεδιαστική ομάδα του οίκου. Λέτε να δούμε κάποιο μεγάλο όνομα στη θέση τους ή οι ιδιοκτήτες του fashion house θα ακολουθήσουν τα χνάρια του maison Margiela που λειτουργεί χωρίς κάποιον επίσημο creative director αλλά με την υπογραφή ενός design team;

Διαβάστε επίσης:

H Vionnet αλλάζει πρόσωπο