Η Vogue καταπατά τους ίδιους της τους κανόνες (και πάλι)

Η Vogue καταπατά τους ίδιους της τους κανόνες (και πάλι)

Μια δεκατετράχρονη φωτογραφήθηκε για την ιαπωνική Vogue εγείροντας αντιδράσεις.

Στο τεύχος Απριλίου της ιταλικής Vogue φιγούραρε η Βραζιλιάνα Thairine Garcia, σε ηλικία μόλις δεκατεσσάρων ετών. Λίγο αργότερα οι editor-in-chief όλων των εκδόσεων της Vogue ενώθηκαν σε μια φωτογράφιση θέλοντας να στηρίξουν το νέο τους μανιφέστο «Health Initiative», σύμφωνα με το οποίο εν γνώσει τους κανένα μοντέλο κάτω των δεκαέξι ετών δεν θα φιγούραρε πλέον σε σελίδες της Vogue.

Τώρα μέσα σε λιγότερο από έξι μήνες έρχονται να σπάσουν τους κανόνες που οι ίδιοι θέσπισαν για δεύτερη φορά. Μετά την δεκαπεντάχρονη Ondria Hardin, που πόζαρε για το τεύχος Αυγούστου της κινεζικής Vogue, άλλο ένα μοντέλο κάτω των δεκαέξι ετών φωτογραφήθηκε για τη Vogue.

O λόγος για την δεκατετράχρονη Thairine Garcia (κλείνει τα δεκαπέντε τον Δεκέμβριο), που έχει στο βιογραφικό της ήδη εξώφυλλα για το περιοδικό V και για το βραζιλιάνικο Harper's Bazaar, και την προηγούμενη εβδομάδα πόζαρε στο φακό του Sharif Hamza για την ιαπωνική Vogue (μάλλον για το τεύχος Δεκεμβρίου).

Γίνεται οι υπεύθυνοι Vogue να μην γνωρίζουν την ηλικία της Thairine και της Ondria, δύο από τα πιο διάσημα ανήλικα μοντέλα, ακόμη και αν οι casting directors τις απέκρυψαν;

Διαβάστε επίσης:

Vogue: σπάει μόνη της τους κανόνες που βάζει;

Θα απαγορευτεί το εξώφυλλο του νέου τεύχους του Vogue Hommes International;