Οι Gorillaz σχεδιάζουν για την Converse!

Οι Gorillaz σχεδιάζουν για την Converse!

Δείτε τα νέα all star της συνεργασίας

Η Converse παρουσιάζει την 2η συνεργασία με το διεθνούς φήμης virtual group Gorillaz για τη σεζόν Φ/Χ 2012-3. Τα νέα σχέδια δημιουργήθηκαν από τον βραβευμένο σχεδιαστή και συν-δημιουργό των Gorillaz, Jamie Hewlett και είναι η 1η φορά που παρουσιάζεται συνεργασία συγχρόνως με ένα Converse Three Artists One Song.

«Η ανταλλαγή σκέψεων, συναισθημάτων και ιδεών είναι ακριβώς ότι πρεσβεύουν οι Gorillaz» λέει ο Russel Hobbs, ο ντράμερ των Gorillaz. «Για δέκα χρόνια έχουμε δουλέψει, συνεργαστεί και ανταλλάξει ιδέες με άλλους καλλιτέχνες και ανθρώπους της επικοινωνίας. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ με ποια άλλη ομάδα θα μπορούσαμε να γιορτάσουμε την δεκάχρονη πορεία μας στο χώρο, από τους ανθρώπους της Converse. Επιπλέον ανέκαθεν φοράω τα All Star μου...»

Οι Gorillaz είναι ευρέως αναγνωρισμένοι, όχι μόνο για τη δημιουργία ενός νέου είδους μουσικής, αλλά και για τον επαναπροσδιορισμό του concept μίας μπάντας που πάντρεψε alternative rock, hip hop, electronic και pop μουσική, το group εφαρμόζοντας φρέσκιες ιδέες και φανταστικούς χαρακτήρες σε stories με γραφικά φθάνοντας να κάνει πωλήσεις 15 εκατομμυρίων δίσκων μέχρι σήμερα, ενώ το 2006 κέρδισε βραβείο Grammy στην κατηγορία Best Collaboration with Vocals για το single Feel Good Inc με τους De La Soul.

Tα νέα Converse Gorillaz αποτίνουν φόρο τιμής στη δουλειά του Jamie Hewlett από τα πρώτα χρόνια της μπάντας, καθώς στους πιο σημαντικούς χαρακτήρες της.
Η στάμπα με τον Murdoc παρουσιάζει με θρασύτητα τη διάσημη φιγούρα ζωγραφισμένη στο μαύρο μποτάκι. Ενώ αυτό με το απρόμαυρο τύπωμα του group αποτελεί συλλεκτικό κομμάτι για τους φανατικούς θαυμαστές του, παρουσιάζοντας μια από τις πρώτες εικονογραφήσεις των χαρακτήρων των Gorillaz: των Murdoc, Noodles και Mike στη μία μεριά, και του χαρακτήρα Monkey με φέσι στην άλλη.

Διαβάστε ακόμη:
Τρουκς παντού: Βάλε λίγο punk στο στυλ σου με αξεσουάρ από τα Fullah Sugah

Υιοθετήστε το balenciaga look της Kristen Stewart μόνο με 100 ευρώ

Υπάρχει jean που ανορθώνει τους γλουτούς; Ναι! Το Levis Curve ID