Λευκό: Tο νέο μαύρο! Δείτε όλα τα hot κομμάτια της σεζόν

Λευκό: Tο νέο μαύρο! Δείτε όλα τα hot κομμάτια της σεζόν

Ποιος είπε ότι το λευκό είναι μόνο για το καλοκαίρι;

Μπορεί όλες μας να έχουμε συνδέσει το λευκό χρώμα με το καλοκαίρι και το μαύρο με το χειμώνα, αλλά έφτασε η στιγμή να αναθεωρήσουμε και να εντάξουμε το κατάλευκο στη χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα μας. Όλοι οι γνωστοί οίκοι μόδας το χρησιμοποίησαν πολύ στις συλλογές τους και τόνισαν ότι το νέο μαύρο για τη σεζόν αυτή είναι το απόλυτο λευκό! Το total white look είναι must! Μη διστάσετε να μπερδέψετε διαφορετικές αποχρώσεις μεταξύ τους και να γίνεται η βασίλισσα του... χιονιού.


Λευκά blazer, πουλόβερ που αγκαλιάζουν το λαιμό, λευκά παντελόνια και παπούτσια κάθε είδους, η τάση αυτή δε θα σας δυσκολέψει καθόλου, αφού υπάρχει πληθώρα ρούχων και αξεσουάρ στο χρώμα της... αθωότητας. Μια βόλτα στα μαγαζιά θα σας πείσει.


Αν δε θέλετε να τολμήσετε το total white που λάνσαραν στα catwalks, μπορείτε απλώς να ενισχύσετε το σύνολό σας με λευκά αξεσουάρ, όπως τσάντες, παπούτσια ή φουλάρια. Το λευκό blazer είναι must και μπορεί να απογειώσει ακόμη και το πιο απλό ντύσιμο. Δείτε τις επιλογές των Sarah Jessica Parker, Rihanna και Gwyneth Paltrow και πάρτε ιδέες πως μπορείτε να το συνδυάσετε έξυπνα. Δοκιμάστε το!

Επιπλέον ρίξτε μια ματιά στην gallery και δείτε photos από τα catwalks, καθώς και τα πιο hot white items για το φθινόπωρο και το χειμώνα. Απολαύστε τα.

Διαβάστε ακόμα:

Δερμάτινο παντελόνι: Ποιες stars δείχνουν hot μέσα σε αυτό και πώς να το συνδυάσετε!

Tips για να κρύψετε την... αγύμναστη κοιλίτσα και να είστε πάντα in fashion!

Δείτε τη μοναδική φωτογράφιση της Kristen Stewart για τη Vogue UK