Yamamay: «Τα καλύτερα έπονται»

Yamamay: «Τα καλύτερα έπονται»

Το αγαπημένο μας lingerie brand γιορτάζει την επανεκλογή του προέδρου Obama

Η διαφημιστική καταχώρηση της Yamamay, που έτρεξε με μεγάλη επιτυχία σε όλες τις μεγάλες ιταλικές εφημερίδες, αλλά και online, σε όλο τον κόσμο, είχε ως θέμα την επανεκλογή του δημοκρατικού Αμερικανού προέδρου, και δημιούργησε μεγάλο ντόρο.

Η διαφήμιση καταγράφει το παρελθόν δίνοντας, ταυτόχρονα, ιδιαίτερη προσοχή στις τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, όπως ακριβώς ήταν η επιθυμία του προέδρου της Inticom SpA- με άλλα λόγια της γνωστής αλυσίδας εσωρούχων Yamamay. Στην εντυπωσιακή καταχώριση αυτό που εορτάζεται είναι η δεύτερη θητεία του μόλις επανεκλεγμένου προέδρου Obama στην Αμερική.

Τα Yamamay δεν συγχαίρουν απλώς τον «κατά δεύτερη φορά Πρόεδρο», με ρίγες και αστεράκια (τα ίδια, δηλαδή που φοράει και το πανέμορφο μοντέλο στη φωτογράφηση) αλλά, επιθυμία της εταιρείας είναι η επανεκλογή να είναι «καλός οιωνός για την Ιταλία: ας ελπίσουμε ότι η χώρα μας, ακριβώς όπως και οι Ηνωμένες Πολιτείες, θα βρει και πάλι εμπιστοσύνη και ελπίδα στο μέλλον». Σύνθημα της διαφήμισης δεν θα μπορούσε, παρά να είναι μία φράση ειπωμένη από τον ίδιο τον πρόεδρο Obama: «Τα καλύτερα έπονται».

Διαβάστε ακόμα:
Μια πρώτη κυρία στο πέρασμα του χρόνου:Ξεφυλλίζουμε το φωτογραφικό album της ζωής της Michelle Obama
Michelle Obama: τι φόρεσε την ημέρα των εκλογών;
Η μεγάλη νίκη του Obama: Όλοι οι celebrities που τον ψήφισαν και ο χαμός στο twitter