Η Laetitia Casta φωτογραφίζεται με τα πιο σέξι χριστουγεννιάτικα εσώρουχα από την H&M

Η Laetitia Casta φωτογραφίζεται με τα πιο σέξι χριστουγεννιάτικα εσώρουχα από την H&M

Δαντέλα, πούλιες και στρας αποτελούν τις πιο hot επιλογές της σεζόν

Η Laetitia Casta πρωταγωνιστεί στη διαφημιστική καμπάνια εσωρούχων της H&M για τα Χριστούγεννα. Η παγκοσμίως γνωστή Γαλλίδα ηθοποιός μας δείχνει τα μοναδικά, νέα στυλ της σειράς, που λάμπουν με τις πολυτελείς λεπτομέρειές τους.

Η Laetitia κατά την διάρκεια της καριέρας της, έχει φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο πολλών, γνωστών περιοδικών μόδας, απ' όλο τον κόσμο, έχει συνεργαστεί με πολλούς, διάσημους, ταλαντούχους σκηνοθέτες, ενώ έχει κάνει και το πέρασμά της από τον κόσμο της μουσικής, με τελευταία την συμμετοχή της, ως πρωταγωνίστρια, στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Te Amo» της Rihanna.

Για αυτή την σεζόν, η σειρά με τα λαμπερά εσώρουχα της H&M αποτελείται από σουτιέν με ενίσχυση, σε σχήμα καρδιάς, που κουμπώνουν στην πλάτη, αλλά και ένα στυλ, επίσης με ενίσχυση, που κουμπώνει μπροστά. Δαντέλα, πούλιες και στρας, συνθέτουν ένα στυλ με πολλές, glamorous επιλογές. Τα basic σλιπάκια φτάνουν μέχρι την μέση της μέσης και είναι διακοσμημένα με ροδακινί δαντέλα ή διακοσμητικά στρας στο μπροστινό μέρος, αλλά και μέχρι ψηλά στη μέση, με ασημί πούλιες μπροστά. Τα H&M μας παρουσιάζουν τα τέλεια εσώρουχα για τα Χριστούγεννα, φορεμένα από την λαμπερή Laetitia Casta!