Δείτε την εντυπωσιακή ανοιξιάτικη καμπάνια της Dolce & Gabbana

Δείτε την εντυπωσιακή ανοιξιάτικη καμπάνια της Dolce & Gabbana

Με πολύ χρώμα και άρωμα από Σικελία

Για την Dolce & Gabbana, οι νέα σεζόν κυμαίνεται στις ίδιες γραμμές και φιλοσοφία με την χειμερινή καμπάνια του 2012. Όσο πιο πολλοί τόσο πιο καλοί φαίνεται να είναι το moto του πολυτελούς label.

Oι νοτιοιταλικές παραδόσεις και η εμφανής επιρροή του La Terra Trema, μιας ιστορικής ταινίας του Luchino Visconit από το 1948, τους εμπνέει και πάλι. Υπέροχα και πολυμορφικά look που σε κάνουν να τα κοιτάς και να τα ξανακοιτάς σε συνδυασμό με τρανταχτά ονόματα μας μαγεύουν. Bianca Balti, Bianca Brandolini, Kate King, Monica Bellucci, Zuzanna Bijoch συνεργάζονται επιτυγχάνοντας ένα δυναμικό αποτέλεσμα. Δύσκολα ξεχωρίζουμε τα καλύτερα κομμάτια της νέας συλλογής Dolce & Gabbana.

Φορέματα, raffia bags, αξεσουάρ, δαντέλα, σορτς, κορσέδες, floral prints, ριγέ δεν αφήνουν τη γυναίκα που τα επιλέγει να περάσει απαρατήρητη. Η διαφορά κρύβεται στις λεπτομέρειες και στο σαγηνευτικό στυλ των ρούχων. Οι επόμενοι μήνες σκοπεύουν να απελευθερώσουν τη diva που κρύβεται μέσα μας και να αποθεώσουν τη θηλυκότητά μας. Οι ασφαλείς μονοχρωματικές επιλογές έχουν δώσει τη θέση τους στα εμπριμέ και στα statement κομμάτια. Δείτε τις φωτογραφίες...

Διαβάστε ακόμη:
Τα νυφικά της Σοφίας Κοκοσαλάκη στο My Wedding Shop!

Η Tara Stiles σχεδιάζει τη νέα συλλογή Reebok Yoga

Εντυπωσιακές και stylish προτάσεις ανά χείρας από την Gucci!