Karlie Kloss: Παρατάει το modeling για να κάνει ακαδημαϊκή καριέρα;

Karlie Kloss: Παρατάει το modeling για να κάνει ακαδημαϊκή καριέρα;

To supermodel μιλάει για το όνειρό της να πάει στο Harvard

Η Karlie Kloss μίλησε στην εφημερίδα Daily για τα σχέδιά της να σπουδάσει- και μάλιστα σε κορυφαίο αμερικανικό πανεπιστήμιο. «Το Harvard είναι εξαρχής μέσα στα σχέδιά μου, αλλά κάθε πράγμα στον καιρό του», είπε. «Θα τα καταφέρω. Αυτό είναι το τέλειο: το γεγονός ότι είμαι 20 χρονών και νιώθω τυχερή που ήδη έχω μία υπέροχη καριέρα και πολλές εμπειρίες πίσω μου, αλλά υπάρχουν τόσα άλλα πράγματα που θέλω να κάνω με την ζωή μου».

Παρότι η Αμερικανίδα καλλονή έχει συγκεκριμένα σχέδια για το τι θα κάνει στο μέλλον της, ακόμα δεν έχει καταλήξει για το τι θέλει να σπουδάσει εκεί. Προς το παρόν βρίσκεται μεταξύ δύο επιλογών: ιατρικής και διοίκησης επιχειρήσεων. «Πάντα με ενδιέφερε η ιατρική. Ο πατέρας μου είναι γιατρός στην εντατική. Τώρα, όμως, που ασχολούμαι με διάφορα επιχειρηματικά projects, πιστεύω ότι και η δίοικηση επιχειρήσεων είναι ένας τομέας που θα με ενδιέφερε».

Το supermodel, που αυτή την περίοδο είναι το πρόσωπο της Donna Karan, εάν, τελικά, όντως φοιτήσει στο Harvard, θα ακολουθήσει τα βήματα μίας άλλης, διάσημης συναδέλφου της: της Tyra Banks, η οποία αποφοίτησε από το αμερικανικό Πανεπιστήμιο. «Η Tyra τα κατάφερε. Αποφοίτησε από την σχολή διοίκησης επιχειρήσεων του πανεπιστημίου. Μπορώ κι εγώ να το κάνω», είπε.

Διαβάστε ακόμα:
Karlie Kloss: της «γεμίζουν» το στήθος με Photoshop;
Ποιο μοντέλο φωτογραφήθηκε στη Vogue περισσότερο από κάθε άλλο το 2012;
Karlie Kloss: «live» κούρεμα στις σελίδες της Vogue