Ποιον καλεί ο Alber Elbaz στο Skype;

Ποιον καλεί ο Alber Elbaz στο Skype;

Το νέο βίντεο του οίκου Lanvin με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο σχεδιαστή

Ποτέ δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι το απαίσιο ringtone του Skype θα αποτελούσε το soundtrack ενός βίντεο του chic οίκου Lanvin αλλά η πραγματικότητα μας διέψευσε για μία ακόμα φορά.

Στο βίντεο, που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες στο διαδίκτυο και έχει γίνει viral, ο Alber Elbaz καλεί μέσω Skype για να παρακολουθήσει το making of της καμπάνιας για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2013, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Karlie Kloss και Saskia de Brauw, σε μία νεοϋορκέζικη ταράτσα.

Σύμφωνα με το WWD ο λόγος που ο συμπαθής σχεδιαστής δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην φωτογράφηση ήταν ο τυφώνας Sandy. Οι φωτογραφίας του Steven Meisel για την καμπάνια θα κυκλοφορήσουν, τον επόμενο μήνα, στα περιοδικά. «Από εδώ που είμαι δεν βλέπω πολύ καλά, αλλά βλέπω ότι τα φώτα είναι πολύ, πολύ ωραία», λέει ο Elbaz στο βίντεο και συνεχίζει: «Δεν μπορώ να πω τίποτα για το make up- δεν έχει κραγιόν, έτσι; Τίποτα. Είναι θεϊκό».

Ο οίκος Lanvin μας έχει συνηθίσει σε χιουμοριστικά βιντεάκια. Την περασμένη χρονιά κυκλοφόρησε ένα με πρωταγωνιστές δύο άντρες και δύο γυναίκες μοντέλα να χορεύουν μανιωδώς το I Know You Want Me του Pitbull, με τον Elbaz να κάνει μία ακόμα αστεία, cameo εμφάνιση.

Διαβάστε ακόμα:
Breaking News: Ο Alber Elbaz δημιουργεί για τη Lancôme!
To cocktail ring του οίκου Lanvin
Ο οίκος Lanvin αγαπάει την τεχνολογία