O Oscar de la Renta συνεργάζεται με το outnet

O Oscar de la Renta συνεργάζεται με το outnet

Ο κορυφαίος αμερικανικός οίκος δημιουργεί μία οικονομικότερη σειρά αποκλειστικά για την retail e- boutique

Μία exclusive,μίνι συλλογή, αποκλειστικά για τους επισκέπτες του theoutnet.com δημιούργησε ο αμερικανικός οίκος Oscar de la Renta. Η σειρά θα λανσαριστεί στο site στις 26 Φεβρουαρίου, ενώ οι τιμές των κομματιών της θα είναι οικονομικότερες -σε σχέση με τις τιμές των fashion items του Oscar de la Renta- και θα κυμαίνονται μεταξύ 325 και 1295 ευρώ.

«Η συνεργασία σηματοδοτεί την αρχή μίας σχέσης με τον πελάτη του the outnet. Είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται μία fashion σειρά αποκλειστικά για ένα outlet. Με τα 40 χρόνια ιστορίας του οίκου πίσω μας, σκεφτήκαμε πως θα ήταν καλή ιδέα να συνθέσουμε κάτι εντελώς καινούργιο, που, όμως, δεν χρειάζεται πολύ χρόνο να αναπτυχθεί και έχει μία exclusive ταυτότητα», δήλωσε στο WWD o CEO του οίκου, Alex Bolen.

Η σειρά, που αποτελείται από σχέδια -καθώς και υφάσματα- παρόμοια με αυτά της main line, περιέχει φορέματα, printed σορτσάκια, μία ροζ, pencil φούστα, ένα κόκκινο, ψηλόμεσο παντελόνι και μία αμάνικη μπλούζα. Το ακριβότερο κομμάτι της είναι ένα μεταξωτό, βραδινό φόρεμα σε κοραλλί χρώμα. Για την καμπάνια επιλέχθηκε ήδη η Olivia Palermo, ενώ, σε πρώτη φάση, θα κυκλοφορήσει μόνο στο αμερικάνικο outnet.

Διαβάστε ακόμα:
John Galliano: Ο Βασιλιάς επιστρέφει!
Haute...νύχια από τον Oscar de la Renta
Οscar de la Renta: έβγαλε και αντηλιακό!