Tessa: το κορίτσι που άνοιξε το show του Alexander Wang

Tessa: το κορίτσι που άνοιξε το show του Alexander Wang

Μία νεοεισερχόμενη που μας μάγεψε.

 

Την Tessa Bennenbroek την πρωτοπήρε κάποια στιγμή το μάτι μας σε μια φωτογραφία της στην ιστοσελίδα της ιταλικής Vogue. Άλλη μια όμορφη νεοεισερχόμενη, σκεφτήκαμε. Ποιος ξέρει αν θα καταφέρει να επιβιώσει;

Το Σάββατο, όμως, διαβάσαμε το όνομά της στη λίστα με τα μοντέλα που θα περπατούσαν στο show του Alexander Wang και με ευχαρίστηση την είδαμε μάλιστα να ανοίγει το ντεφιλέ του διάσημου σχεδιαστή. Η μικρούλα από τις Κάτω Χώρες, λοιπόν, τα κατάφερε να μπει στην αγορά.

Ακόμη το βιογραφικό της είναι πολύ μικρό. Μεγάλωσε σε ένα χωριό στην Ολλανδία, όπου μάλιστα αναγκαζόταν να πηγαίνει στο γυμνάσιο με το ποδήλατο στο διπλανό χωριό. Ξεκίνησε δειλά δειλά το modeling σε ένα πρακτορείο στην πατρίδα της και από εκεί ταξίδεψε μέχρι το Λονδίνο, όπου μπήκε στο διάσημο Select modeling agency.

Περπάτησε σε ελάχιστα show το προηγούμενο φθινόπωρο στο πλαίσιο του λονδρέζικου fashion week, όμως, τώρα φαίνεται πως είναι έτοιμη για ένα δυναμικό ξεκίνημα.
Με ύψος 1.82 και γκριζογάλανα μάτια η μικρή Ολλανδέζα έχει όλα τα προσόντα για να διαπρέψει, ενώ το ελαφρώς στραβωμένο στόμα της την κάνει να ξεχωρίζει. Εμάς είναι και επίσημα η αγαπημένη μας από της νεοεισερχόμενες του νεοϋορκέζικου fashion week.

Δείτε την σε ένα βίντεο ομορφιάς μαζί με την Louisa Facchino-Stack του περιοδικού i-D και διαβάστε επίσης:

Ρος Γεωργίου: περπάτησε στο ντεφιλέ της Victoria Beckham

Aokbab: το επόμενο top model έρχεται από την Ταϋλάνδη

Dae Na: o πιο επιτυχημένος νεοεισερχόμενος στο χώρο του modeling για το 2012