Rihanna: Οι διάσημες εμφανίσεις της γίνονται εκθέματα

Rihanna: Οι διάσημες εμφανίσεις της γίνονται εκθέματα

Τα Opening Ceremony διοργανώνουν την έκθεση με τα κοστούμια της αγαπημένης τραγουδίστριας

Επτά από τα διασημότερα κοστούμια της Rihanna θα είναι το αντικείμενο της έκθεσης που διοργανώνουν τα Opening Ceremony στο flagship store τους, στη Νέα Υόρκη. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί με αφορμή το λανσάρισμα της συλλογής που σχεδίασε η σταρ από τα Barbados, για τα River Island.

Η RIHtrospective, όπως θα ονομάζεται η έκθεση, θα περιλαμβάνει looks από το κόκκινο χαλί αλλά και από τις εμφανίσεις της τραγουδίστριας στη σκηνή. Μεταξύ αυτών θα είναι και το ροζ φόρεμα από δαντέλα, που σχεδίασε ο Adam Selman για την εμφάνιση της Riri στο show του οίκου Victoria's Secret το 2012. Κομβικό σημείο της έκθεσης θα είναι η ευελιξία των εμφανίσεων της τραγουδίστριας- από τις πολύ επίσημες, βραδινές εμφανίσεις, μέχρι τα grungy looks της στην σκηνή.

Η ίδια η Rihanna βοήθησε στην επιλογή των επτά εμφανίσεων. Ο αριθμός δεν είναι καθόλου τυχαίος αφού το κακό κορίτσι της μουσικής έχει κυκλοφορήσει, τα τελευταία 7 χρόνια, 7 albums, έχει κερδίσει 7 βραβεία Grammy και 7 βραβεία Billboard, ενώ, το όνομα της περιοδείας της είναι 777. Η διάρκεια της έκθεσης είναι τρεις εβδομάδες.

Διαβάστε ακόμα:
Δείτε την Rihanna να απολαμβάνει τις διακοπές της στη Hawaii
Ποια είναι η διάσημη ελληνίδα που γράφει τραγούδια για τη Rihanna;
Chris Brown: «Ο ξυλοδαρμός της Rihanna είναι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου»