Karlie Kloss: επίσημα αγγελάκι της Victoria’s Secret

Karlie Kloss: επίσημα αγγελάκι της Victoria’s Secret

To αμερικανικής καταγωγής μοντέλο απέκτησε και επίσημα τον τίτλο του αγγέλου της Victoria's Secret.

 

Εάν αυτές τις ημέρες παρατηρήσετε κάτι περίεργο στον ουρανό μην τρομάξετε. Θα είναι μάλλον το αμερικανικής καταγωγής μοντέλο Karlie Kloss που θα δοκιμάζει τα ολοκαίνουργιά του φτερά.

H Karlie πλέον ανήκει και επίσημα στην ομάδα των Alessandra Ambrosio και Adriana Lima και φέρει τον πολυπόθητο τίτλο του αγγέλου της Victoria's Secret. Το it girl του αμερικανικού modeling έχει περπατήσει στο παρελθόν σε ντεφιλέ της διάσημης εταιρίας εσωρούχων (πρωτοπερπάτησε σε Victoria's Secret show το 2011), ενώ έχει ποζάρει σε καταλόγους και έχει φιγουράρει σε βίντεο για τη Victoria's Secret. Όμως, πλέον τουϊτάρει με τα υπόλοιπα αγγελάκια της Victoria's Secret και γράφει χρησιμοποιώντας το διάσημο hashtag «#AskAnAngel» που μόνο τα επίσημα αγγελάκια χρησιμοποιούν, ενώ παρευρίσκεται σε όλες σχεδόν τις εκδηλώσεις της Victoria's Secret με πιο πρόσφατη αυτή στο Los Angeles, όπου μαζί με τις Candice Swanepoel και Alessandra Ambrosio παρουσίασαν τη νέα συλλογή μαγιό.

Η ίδια η Karlie μιλώντας με ενθουσιασμό για την καριέρα της δήλωσε «Ποτέ δεν φαντάστηκα τον εαυτό μου να το κάνει αυτό. Οι πόρτες άνοιξαν για εμένα και εγώ το κυνήγησα».

Διαβάστε επίσης:

Karlie Kloss: της «γεμίζουν» το στήθος με Photoshop;

Karlie Kloss: «live» κούρεμα στις σελίδες της Vogue

Karlie, Joan & Kate: τα μοντέλα που έκαναν αίσθηση το 2012