TOMS: Παρουσίαση συλλογής γυαλιών με φιλανθρωπικό… χαρακτήρα, στο Pop Up Store Κολωνακίου

TOMS: Παρουσίαση συλλογής γυαλιών με φιλανθρωπικό… χαρακτήρα, στο Pop Up Store Κολωνακίου

Δείτε όλους τους διάσημους που παρευρέθησαν!

Σε ένα πολύ επιτυχημένο event, στο κατάστημα Pop Up Store Κολωνακίου, η γνωστή και δημοφιλής για τα παπούτσια της, αμερικάνικη εταιρεία, TOMS, παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα... γυαλιά ηλίου! Η συλλογή μας ενθουσίασε. Εκπληκτική ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Βασικό χαρακτηριστικό; Η ποιότητα που πάντα εγγυάται η γνωστή εταιρεία. Αυτή τη φορά όμως, αγοράζοντας ένα ζευγάρι γυαλιά, το αποτέλεσμα είναι διπλά θετικό. Και θα φοράτε ένα από τα πιο hot σχέδια της αγοράς και θα βοηθάτε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Η TOMS ανέλαβε φιλανθρωπική δράση έχοντας σα στόχο να αποκαταστήσει την όραση ανθρώπων που το χρειάζονται. Πώς θα το πετύχει αυτό;
1. Με παροχή γυαλιών οράσεως
2. Με χειρουργική επέμβαση καταρράκτη
3. Με ιατρική περίθαλψη


H Toms έχει ήδη αποκαταστήσει την όραση σε περισσότερους από 100.000 ανθρώπους, σε 13 χώρες.

Στηρίζοντας την ενέργεια και τη φιλανθρωπική δράση της TOMS, στην παρουσίαση των γυαλιών, στο κατάστημα Pop Up Store στο Κολωνάκι, παρευρέθηκαν γνωστοί επαγγελματίες από το χώρο των media, της show biz και των επιχειρήσεων όπως η κ. Βίκυ Καγιά, η κ. Κατερίνα Γκαγκάκη, ο κ. Νικόλαος Κακαβούλης, ο κ. Τάσος Ζέππος, η κ. Σίσσυ Φειδά, η κ. Εύα Καϊλή, ο κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο κ. Άλεξ Κάβδας, ο κ. Αλέξανδρος Χριστόπουλος, ο κ. Αχιλλέας Χαρίτος, ο κ. Δημήτρης Αργυρόπουλος, η κ. Τζένη Μπαλατσινού κ.ά.


Τoms, λοιπόν, με το σύνθημα One for One, γιατί είμαστε fashionista με ευαισθησίες!

Πατήστε like στη σελίδα τους στο facebook!

www.facebook.com/tomsgreece