Οι τσάντες του οίκου Gucci είναι πλέον οικολογικές

Οι τσάντες του οίκου Gucci είναι πλέον οικολογικές

Ο μεγάλος οίκος υιοθετεί πιο υπέυθυνη πολιτική κάνοντας τη διαφορά

Το πολυτελές label ζήτησε τη βοήθεια της Livia Firth, της σχεδιάστριας που έστησε το Green Carpet Challenge, δημιουργώντας την πρώτη σειρά από οικολογικές τσάντες. Οι νέες τσάντες Gucci από δω και στο εξής, θα διαθέτουν το δικό τους διαβατήριο που θα περιλαμβάνει και την πιο μικρή λεπτομέρεια γύρω από την κατασκευή τους. Από τα υλικά, μέχρι τα εργατικά χέρια, διασφαλίζοντας ότι τα κριτήρια είναι φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Την απόφαση για αλλαγή πλεύσης πήρε η creative director της Gucci, Frida Gianni η οποία αναγνώρισε την ανάγκη των fashionistas για κάτι παραπάνω από ένα όμορφο και ακριβό αξεσουάρ. Δεν επιθυμεί να τη χαρακτηρίζει μόνο το 'Made in Italy,' αλλά το made with integrity. Σε άλλα νέα, η ηθική και η ακεραιότητα πίσω από τη μόδα.

Οι νέες οικολογικές τσάντες Gucci από την capsule συλλογή συνδυάζουν πρακτικότητα και καλαισθησία και κυκλοφορούν σε 3 σχέδια, προκειμένου να καλύψουν τα γούστα κάθε τύπου γυναίκας. Η Gucci τέλος, από τις πωλήσεις των eco handbags θα δωρίσει $65 000 στη National Wildlife Federation ( Εθνική Συνομοσπονδία Άγριας Ζωής) σε μια προσπάθεια να στηρίξει το έργο της.

Διαβάστε ακόμη:

Αποκλειστικό: Victoria KyriaKides Bridal 2014 στη Νέα Υόρκη (βίντεο)



H adidas στηρίζει τη μάχη κατά του καρκίνου με τη νέα σειρά AKTIV