Αντιγράψτε το απίστευτο στυλ της διάσημης blogger Aimee Song!

Αντιγράψτε το απίστευτο στυλ της διάσημης blogger Aimee Song!

Δείτε τους εκρηκτικούς συνδυασμούς της στη gallery

Aimee Song ή αλλιώς Song of style (το όνομα του blog της). Οι περισσότεροι από εσάς δεν τη γνωρίζετε, αλλά για εμάς που παρακολουθούμε τις blogger, είναι μία από τις αγαπημένες μας. Το όμορφο κορίτσι από την California, με το εκπληκτικό κορμί και τα αξιοζήλευτα μακριά μαλλιά της, μπορεί να είναι μόλις 25 χρονών, αλλά σίγουρα είναι πολυτάλαντη. Εκτός από blogger είναι και interior designer. Το song of style, το οποίο καθημερινά φροντίζει να ενημερώνει, σκίζει, μιας και έχει 2 εκατομμύρια views το μήνα.


Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Η Aimee έχει εκπληκτικό στυλ. Αυτό που λατρεύουμε σε αυτήν είναι ότι ξέρει να παίζει με τα χρώματα. Δε διστάζει να τα συνδυάζει όλα μεταξύ τους και μάλιστα πολύ επιτυχημένα. Έχει αδυναμία στις φούστες κάθε είδους, στα blazers, στα cropped tops, στα skinny jeans και σε κάθε κομμάτι με boho αέρα.


Αποτελεί σωστό πρότυπο προς μίμησην, καθώς κάθε της look είναι αψεγάδιαστο. Δείτε μερικά από τα πιο hot outfits της όμορφης miss Song of style, στην παραπάνω gallery. Δεν είναι μοναδική; Εμείς την αγαπάμε!

Διαβάστε ακόμα

The blonde salad: Ή αλλιώς πώς μια Ιταλίδα blogger κατέκτησε τον κόσμο της μόδας

Η "The Blonde Salad" είναι η πρώτη Fashion Ambassador της Redken