Κάντο μόνη σου: Φτερά και πούπουλα στο καπελίνο σου

Κάντο μόνη σου: Φτερά και πούπουλα στο καπελίνο σου

Κάνε μόνη σου το καινούργιο σου φτερωτό καπέλο.

Τα φτερά είναι it εδώ και αρκετές σεζόν και αντί να ξοδεύουμε χρήματα για τα φτερωτά μας αξεσουάρ μπορείς να φτιάξεις το δικό σου καπέλο, κοκαλάκια ή κολιέ εύκολα και σε πολύ λίγο χρόνο, δίνοντας το δικό σου στυλ και με τα χρώματα που θα επιλέξεις εσύ.

Υλικά

2 μεταλλικά κοκαλάκια

φτερά σε όποιο χρώμα σου αρέσει

χαρτόνι

μαύρο μαρκαδόρο

κόλα στιγμής

μεταλλικό κουμπί

Εκτέλεση

1. Κόψε ένα κομμάτι από ένα χοντρό χαρτόνι σε σχήμα μεγάλες σταγόνας. Βάψε το χαρτόνι με ένα μαύρο μαρκαδόρο.

__1
__2

2. Αρχίσε να κολλάς ένα-ένα τα φτερά από το πάνω μέρος προς τα κάτω, προσέχοντας να πάει η κόλα κυρίως στη βάση. Μην σε νοιάζει να βγει τελείως ομοιόμορφο, όταν θα έχεις βάλει πολλά φτερά δεν θα φαίνεται διαφορά και θα χάνονται ανάμεσα στα μαλλιά σου. Πρόσεξε όμως, να μην αφήσετε κενά ανάμεσα στα φτερά, δεν πρέπει να φαίνεται το χαρτόνι.

__3

3. Όταν τελειώσεις με το κόλλημα των φτερών κόλλησε στο κάτω μέρος ένα κουμπάκι σε μεταλλική απόχρωση που να ταιριάζει με τα χρώματα των φτερών που έχεις διαλέξει.

__4

4. Όταν στεγνώσει η κόλα στα φτερά, πέρασε τα κοκαλάκια σε ένα φύλλο χαρτί ώστε να μην κολλήσει κόλα το κοκαλάκια σου. Κόλλησε τα κοκαλάκια στην πίσω μεριά του χαρτονιού. Πρόσεξε ότι το καπέλο σου θα πάρει καμπυλωτή μορφή, όταν θα το κολλήσεις στα κοκαλάκια σου.

__5
__6
__7

5. Άφησε το να στεγνώσει καλά και είσαι έτοιμη να το φορέσεις.

__9