Η L’Wren Scott συνεργάζεται με τα Banana Republic

Η L’Wren Scott συνεργάζεται με τα Banana Republic

Η πρώτη high street συλλογή της σχεδιάστριας είναι γεγονός

Η L'Wren Scott θα σχεδιάσει μία χριστουγεννιάτικη συλλογή για τα Banana Republic. Η συλλογή, που θα αποτελείται από 50 κομμάτια, θα αντανακλά την signature, glamorous αισθητική της Scott, με το relaxed, sporty ύφος του αμερικανικού brand, και θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα Banana Republic στις 5 Δεκεμβρίου.

«Η L'Wren πραγματικά καταλαβαίνει τι θέλει να φορέσει μία γυναίκα. Η ικανότητά της να κάνει τα κλασικά σχέδια ευφάνταστα, ευέλικτα και θηλυκά είναι αυτή που μας έφερε σε μία κοινή δημιουργική πορεία», δήλωσε ο διευθυντής δημιουργικού των Banana Republic, Simon Kneen. «Μοιραζόμαστε την αγάπη για την πολυτέλεια, τα όμορφα υφάσματα και τις απρόσμενες λεπτομέρειες. Τα σχέδια της συλλογής φέρνουν μία μοντέρνα προσέγγιση σε κομμάτια που το κοινό θα αγαπήσει για πάντα», είπε.

Οι τιμές της συλλογής θα ξεκινούν από 39.50 και θα φτάνουν τα 198 δολάρια, ενώ μεταξύ των σχεδίων θα είναι και κομμάτια κατάλληλα για δώρα, όπως τα κεντημένα clutches, οι κουβέρτες από κασμίρ και τα headpieces. «Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε μία τέτοιου είδους συνεργασία και είμαι κατενθουσιασμένη που βρήκα έναν πραγματικό συνεργάτη στο πρόσωπο του Simon. Μέσα από την συλλογή καταφέραμε να δώσουμε ζωή στο όραμά μας και το αποτέλεσμα είναι μία capsule Συλλογή, για την οποία νιώθουμε και οι δύο περήφανοι. Τα κομμάτια της συνδυάζουν τέλεια την θηλυκότητα και τις φορέσιμες επιλογές, οι οποίες θα φέρουν μία σέξι αυτοπεποίθηση στις πελάτισσές μας», είπε η Scott.

Διαβάστε ακόμα:
O Mick και τα κορίτσια του
L'Wren Scott: Ποιο προϊόν έχει πάντα στην τσάντα της;
Η L'Wren Scott λανσάρει το πρώτο της άρωμα