Queen.gr αποκλειστικό: συναντήσαμε το Netrobe.com και μάθαμε πώς θα γίνουμε fashion icons στο πι και φι

Queen.gr αποκλειστικό: συναντήσαμε το Netrobe.com και μάθαμε πώς θα γίνουμε fashion icons στο πι και φι

Τα μυστικά της μόδας συγκεντρώθηκαν όλα μέσα σε μία μεγάλη διαδικτυακή ντουλάπα.

Πόσες φορές έτυχε να ψάχνετε να βρείτε ρούχο για το ραντεβού με το λεγάμενο και να καταλήγετε με τις κρεμάστρες στο κεφάλι, ψηλοτάκουνα για το γάμο της καλύτερής σας φίλης ανάμεσα στα δεκάδες κουτιά που έχετε πεταμένα κάπου μέσα στο σπίτι και κοσμήματα που έχουν μεταμορφωθεί σε ακατέργαστη μάζα από αλυσίδες και πετράδια κάνοντας τα νεύρα σας το λιγότερο τσατάλια.


Η Χριστίνα Πλακόπιτα, συμμερίστηκε αυτά και άλλα πολλά και ως γνήσια κοκέτα και fashionista που σέβεται τον εαυτό της, σκέφτηκε όλες εμάς και δημιούργησε μία διαδικτυακή πλατφόρμα που λειτουργεί με απλά λόγια σαν μία τεράστια, τακτοποιημένη walk in closet ακριβώς όπως αυτή που θα θέλαμε πάντα να έχουμε. Το netrobe.com είναι το όχι και τόσο νεοσύστατο παιδί της καθώς υπάρχει από το 2011 ως εφαρμογή για smartphones, με τη νέα του όμως μορφή, ξεπερνά κατά πολύ τον ήδη επιτυχημένο του εαυτό και μας λύνει κυριολεκτικά τα χέρια.


Εύχρηστο, με ωραίο περιτύλιγμα και ακόμα καλύτερο περιεχόμενο, το netrobe.com γίνεται με μερικά κλικ ο στυλίστας σου, η κολλητή σου, ο fashion γκουρού σου και φυσικά η διαδικτυακή σου ντουλάπα (μόνο που εδώ τα ρούχα ούτε χάνονται, ούτε τσαλακώνονται). Φωτογραφίστε τα αγαπημένα σας κομμάτια, τα καινούργια σας ψώνια ή ακόμα και κάτι που βρήκατε στο διαδίκτυο, φτιάξτε σύνολα με τη βοήθεια του styleboard, αποθηκεύστε συνδυασμούς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο ταξίδι και μοιραστείτε τους με χιλιάδες χρήστες. Εάν σε όλα αυτά προσθέσετε τη δυνατότητα να ψωνίσετε από τους μεγαλύτερους οίκους και τους πιο ταλαντούχους σχεδιαστές, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να κρυφοκοιτάξτε τη ντουλάπα της διπλανής σας με το πάτημα ενός κουμπιού, τότε το netrobe.com είναι η νέα μας κολλητή και το μυστικό που θα μας κάνει fashion icons στο άψε σβήσε.


Τι περιμένετε, πιάστε το ποντίκι και μπείτε στη "ντουλάπα", κάτι ξέρουμε που σας το λέμε!


Netrobe.com σε ευχαριστούμε γιατί μας ομορφαίνεις τη μέρα!

Διαβάστε επίσης:

Homer&Co: το πρώτο pop up κατάστημα με έλληνες σχεδιαστές και παραδοσιακά προΐόντα είναι γεγονός

To Queen.gr γιόρτασε με το H&M τη νέα συλλογή Conscious και γέμισε τις ντουλάπες του ανοιξιάτικες δημιουργίες

Queen.gr αποκλειστικό: βρεθήκαμε στην επίσημη παρουσίαση Maison Martin Margiela για το H&M και σας τα λέμε όλα

Athens International Tattoo Convention 2013: την κάναμε την αμαρτία μας και το καταχαρήκαμε