Gandys: Οι σαγιονάρες με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που έχουν λατρέψει οι celebrities

Gandys: Οι σαγιονάρες με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που έχουν λατρέψει οι celebrities

Από τα δυο αδέλφια που έχασαν τους γονείς τους στο τσουνάμι και αποφάσισαν να προσφέρουν στην κοινωνία

Τον επόμενο χρόνο θα συμπληρωθούν 10 χρόνια από το τσουνάμι που στοίχισε τις ζωές 230.000 ανθρώπων. Μια ημερομηνία που τα δυο αδέλφια Rob και Paul Frokan, από το Λονδίνο, δεν θα ξεχάσουν ποτέ καθώς ήταν και η τελευταία φορά που είδαν τους γονείς τους. Τα δυο αδέλφια, όμως, ελπίζουν ότι αυτή την τραγική ημερομηνία επιτέλους θα λειτουργήσει το ορφανοτροφείο για τα παιδιά από την Goa, έναν στόχο ζωής που έβαλαν μετά την τραγωδία που τους βρήκε.

Συγκεκριμένα η οικογένεια των Forkan το 2004 βρισκόταν για διακοπές στην Σρι Λάνκα. Τα δυο αδέλφια επέζησαν από το τσουνάμι όταν σκαρφάλωσαν στην οροφή του κτιρίου όπου διέμεναν. Οι γονείς τους είχαν καταφέρει να διασφαλίσουν τα δυο μικρότερα αδέλφιά τους αλλά εκείνοι δεν κατάφεραν να επιζήσουν αυτής τη φυσική καταστροφή.

Στη μήνη των γονιών τους, λοιπόν, τα δυο αδέλφια αποφάσισαν να κάνουν κάτι θετικό και να βοηθήσουν ορφανά παιδιά σε όλο τον κόσμο. Παίρνοντας έμπνευση από τους γονείς τους, που ασχολούνταν με τις φιλανθρωπίες, θέλησαν και εκείνοι να προσφέρουν σχεδιάζοντας ιδιαίτερες σαγιονάρες κατασκευασμένες από φυσικά υλικά.

Το brand name Gandys και μέχρι στιγμής με τις πωλήσεις τους έχουν καταφέρει να χρηματοδοτήσουν ένα δάσκαλο, μια νοσοκόμα στην Ινδία και αγόρασαν σχολικά είδη για πάνω από 100 παιδιά στην Ασία.

Χάρη στη σκληρή δουλειά οι σαγιονάρες πωλούνται στα Selfridges, Schuh και Topman (όπου είναι sold out) ενώ πολλοί είναι οι επώνυμοι που δεν τις αποχωρίζονται με τίποτα όπως οι Sir Richard Branson, Jamie Oliver και Michelle Keegan.

Ο 23χρονος Paul είπε για την επιτυχία τους: «Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε ακόμα, αλλά γνωρίζουμε ότι οι γονείς μας θα ήταν περήφανοι για το πόσο έχουμε ήδη επιτύχει" .

Διαβάστε επίσης:

Πάει το κοντό μαλλί για τη Beyonce. Τώρα με καρέ! (φωτό)

Aπό τα catwalks στο κόκκινο χαλί: Celebs vs models- Ποιες τα φοράνε καλύτερα;