Τα Intimissimi μας ταξιδεύουν στην Ιταλία

Τα Intimissimi μας ταξιδεύουν στην Ιταλία

Η νέα καμπάνια του αγαπημένου lingerie brand, με sexy διάθεση

Στο μαγευτικό περιβάλλον του ιταλικού δάσους και με πρωταγωνίστρια τη νέα μούσα, Tamara Lazic, γυρίστηκε η νέα καμπάνια της Intimissimi για το ερχόμενο Φθινόπωρο. Στις εικόνες, που είναι αντιπροσωπευτικές της νέας, sexy διάθεσης του brand, κυριαρχούν είναι ο αισθησιασμός αλλά και η υποβλητική διάθεση για αποπλάνηση.

Η φύση παίζει τον ατμοσφαιρικό της ρόλο σε κάθε ένα από τα φωτογραφικά κάδρα, τα οποία απαθανατίζουν το συναίσθημα αλλά και την γοητεία της συλλογής lingerie του αγαπημένου brand για το Φθινόπωρο του 2013. Φωτογράφος της καμπάνιας είναι ο Raphael Mazzucco ενώ η πανέμορφη, 23χρονη πρωταγωνίστριά της έχει ήδη συνεργαστεί με την Intimissimi για το αξέχαστο project «The Perfect Bra».

Μέσα στα γοητευτικά, ιταλικά δάση, η Intimissimi συνεχίζει το ταξίδι της, το οποίο ξεκίνησε πέρυσι τον Ιούνιο, όταν έγινε ο χορηγός και πρέσβης του ιταλικού πνεύματος, με τίτλο #italianjourney. Το συγκεκριμένο hashtag χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως instagram, pinterest και twitter, μεταμορφώνοντας την ιδέα της «ιταλικότητας» σε εικόνες, σκέψεις και moodboards. Στο website της Intimissimi μπορούμε να δούμε όλο το περιεχόμενο που εκφράζει, μέσω του #italianjourney, το ιταλικό όνειρο.