Diesel Reboot: Η νέα καμπάνια της Diesel είναι πρωτοποριακή και μας αρέσει πολύ!

Diesel Reboot: Η νέα καμπάνια της Diesel είναι πρωτοποριακή και μας αρέσει πολύ!

Ελευθερία-πρωτοτυπία-πρωτοπορία, τα τρία κλειδιά της επιτυχίας

Diesel σημαίνει πρωτοπορία. Αυτό το φθινόπωρο , η Diesel και ο Nicola Formichetti κάνουν τη διαφορά. Η νέα καμπάνια της Diesel έχει βασιστεί μόνο σε πρόσωπα που την εμπνέουν! Ο Nicola συγκέντρωσε νέα και πολλά υποσχόμενα πρόσωπα μέσα από το Tumblr και δημιούργησε με αυτά τη νέα καμπάνια του δημοφιλούς brand.

To # DIESELREBOOT είναι το πρώτο project του Nicola ως καλλιτεχνικού διευθυντή της Diesel .Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών η Diesel ανακοίνωσε την παρουσία της στο Tumblr και με ένα μοναδικό τρόπο ( dieselreboot.tumblr.com ) συγκέντρωσε μια ανθρώπινη κοινότητα νέα και δημιουργική. Από τότε , η Diesel έχει αναθέσει σε αυτούς τους ανθρώπους δημιουργικές αποστολές , και δημοσιεύει στα διεθνή μέσα ενημέρωσης τα έργα τους.


Οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας πρεσβεύουν το DNA της Diesel : την ελευθερία , την πρωτοτυπία , και πάνω απ 'όλα , την πρωτοπορία . Το καστ αποτελείται από 18 διαφορετικούς χαρακτήρες , που εκτείνονται από ένα street - καλλιτέχνη graffiti ( Michelle Calderon ) μέχρι μια διάσημη Ιάπωνα ηθοποιό ( Kiko Mizuhara ) και από τη φευγαλέα electro -house DJ ( Bob Rifo ) μεχρι τη γεννημένη γυναίκα Olympian που έγινε αρσενικό top model ( Casey Legler ) . Κάθε πρόσωπο που φωτογραφήθηκε ήταν dressed up με Diesel τζιν και δέρματινα – και το logo- προσαρμοσμένο από Nicola Formichetti .

Ο Nicola Formichetti λέει ότι « η ιδέα για αυτή την καμπάνια ήταν να παντρέψει κλασικά πορτρέτα με το φωτογραφικό ύφος που χαρακτηρίζει τους νέους ήρωες της σημερινής γενιάς : . . ''θα ήθελα να υπογραμμίσω την ξεχωριστή ομορφιά της κοινότητάς μας όχι τόσο σχετικά με τη μόδα αλλά για να δώσω μια εσωτερική εικόνα αυτών των ανθρώπων . "

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Diesel επέλεξε τους φωτογράφους Inez και Vinoodh για την καμπάνια της Diesel τόσο για την έξυπνη αισθητική τους όσο και για την τέχνη και τη διαχρονική ομορφιά της μόδας που παράγουν.


. join # DIESELREBOOT .