Nέο κατάστημα BSB στο Ψυχικό: Ποιες διάσημες κυρίες παρευρέθησαν στο opening;

Nέο κατάστημα BSB στο Ψυχικό: Ποιες διάσημες κυρίες παρευρέθησαν στο opening;

To Queen.gr ήταν εκεί και σας τα αποκαλύπτει όλα

Tα BSB μεγάλωσαν! Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος BSB στο Ψυχικό. Το πανέμορφο και ξεχωριστό κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε πολύ κόσμο, μεταξύ των οποίων και πλήθος επωνύμων. Ο Φάρος Ψυχικού γέμισε fashionistas, οι οποίοι θέλησαν να δουν από κοντά το νέο αγαπημένο τους κατάστημα.


Εμείς ήμασταν εκεί και απολαύσαμε από κοντά τη νέα κολεξιόν της εταιρείας, η οποία μας άφησε την καλύτερη εντύπωση. Τα καταστήματα Fresh, μας γλύκαναν με τα πεντανόστιμα BSB μπισκοτάκια τους και τέλος δροσιστήκαμε με άφθονη Coca Cola light.


Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, εμείς υποκύψαμε στον πειρασμό και φύγαμε με... γεμάτες σακούλες BSB. Ο νέος κατάλογος θα σας ενθουσιάσει. Θα βρείτε ό,τι λαχταράτε! Ποιες όμως επώνυμες παρουσίες παρευρέθησαν στο fashion event;


Μερικές από τις κυρίες που ήταν παρούσες ήταν οι εξής: Μαίρη Συνατσάκη, Έλενα Παπαβασιλείου, Τόνια Σωτηροπούλου, Μαρία Μπεκατώρου, Λάουρα Νάργες, Νικολέτα Ράλλη οι οποίες ήταν όλες ντυμένες με ρούχα BSB , Κατερίνα Καινούργιου (με Lynne), Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, Κική Τσόλκα, Σοφία Μαντούβαλου, Ρεγγίνα Κουρή και άλλοι πολλοί εκλεκτοί καλεσμένοι από το χώρο των media!


Περάστε, λοιπόν, από το νέο hot κατάστημα στο Ψυχικό και απολαύστε ατελείωτο shopping!