Κλωνοποίηση, υβρίδια και νανοτεχνολογία, συναντώνται για τη μόδα!

Κλωνοποίηση, υβρίδια και νανοτεχνολογία, συναντώνται για τη μόδα!

Ποιο είναι το συναρπαστικό αποτέλεσμα;

"Hybrid Skins": Μία έκθεση που συνδυάζει τις τελευταίες εξελίξεις στη νανοτεχνολογία, τη γενετικής τροποποίηση και την κλωνοποίηση, παρουσιάζοντας μια σειρά από φουτουριστικά οράματα ενός νέου κόσμου σύμφωνα με τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες και σχεδιαστές.

Τα εκθέματα αφορούν μία μελλοντική εποχή όπου ιδανικά το σώμα και η φύση ενώνονται με τη βοήθεια της τεχνλογίας και καταφέρνουν ακόμη και να αναδημιουργηθούν. Η έκθεση "Hybrid Skins" στεγάζεται στο Tetem Art Space στο Enschede της Ολλανδίας, και φιλοξενεί έργα των Anouk Wipprecht και Daniel Schatzmayr, Local Androids, Jalila Essaidi, Lucy Mcrae, Nancy Tilbury (Studio XO), Bart Bess, Rensink Harm, Clive Van Heerden, Jack Mama, Peter Gal, Philips, Anna Dumitriu, Marieka Ratsma και The Verge. Η έκθεση ξεκινά στις 10 Οκτωβρίου και κρατά τις πόρτες της ανοιχτές για το κοινό μέχρι τις 24 Νοεμβρίου.

Μια έκθεση που σίγουρα ανασύρει και γεννά αμέτρητα ηθικά ερωτήματα και απορίες- ίσως και αντιδράσεις. Δείτε ένα βίντεο στο κάτω μέρος της οθόνης.

Διαβάστε ακόμη:

Louis Vuitton: ένα σκηνικό ρετροσπεκτίβα της ιστορίας του γαλλικού οίκου

Hedi Slimane: Γιατί τα έβαλε με την Colette;