Claudia Schiffer: «Ευτυχώς δεν βρίσκομαι εγώ στα catwalks»

Claudia Schiffer: «Ευτυχώς δεν βρίσκομαι εγώ στα catwalks»

Η ξανθιά καλλονή μιλάει για την χρυσή εποχή των supermodels

Η Claudia Schiffer φωτογραφήθηκε για το περιοδικό The Edit, του Net-A-Porter. Η πανέμορφη 43χρονη φόρεσε δημιουργίες των Marc Jacobs, Oscar de la Renta, Stella McCartney και Alexander McQueen, και μίλησε εφ' όλης της ύλης.

1) Για τον ντροπαλό χαρακτήρα της:
«Δεν μου άρεσε η γεύση του αλκοόλ ή του καπνού, παρότι τα δοκίμασα! Αλλά την πρώτη δεκαετία που ασχολήθηκα με το modelling, ήμουν τόσο ντροπαλή που κανείς δεν μου προσέφερε τίποτα, και ήμουν κι εγώ άσχετη. Αυτό μάλλον με έσωσε».

2) Για το πώς νιώθει που δεν περπατάει πια στα catwalks:
«Έχω να πάρω μέρος σε fashion show χρόνια. Αλλά, την τελευταία φορά που βρέθηκα σαν καλεσμένη σε κάποιο, έβλεπα τα μοντέλα να περπατάνε, και πραγματικά σκεφτόμουν "Ευτυχώς που δεν είμαι εγώ στη θέση τους"».

3) Για το πώς είναι να δουλεύει με τον σύζυγό της , τον Βρετανό σκηνοθέτη και παραγωγό, Matthew Vaughn:
«Έχω βοηθήσει σε όλες του τις ταινίες στο παρελθόν, αλλά με τα χρόνια, έχω ασχοληθεί όλο και περισσότερο με την διαδικασία, όπως και ο άντρας μου ασχολείται με τα projects μου. Έτσι, έχουμε έρθει κι εμείς πιο κοντά μεταξύ μας».

4) Για τα outfits των 90's:
«Κοιτώντας πίσω, βλέπω πολλά από τα ρούχα μου, και απορώ, "τι σκεφτόμουν, Χριστέ μου;"». Φαίνονται τόσο παρωχημένα, αλλά αυτή ήταν η μόδα τότε, και με θυμάμαι να σκέφτομαι πόσο cool μου φαίνονταν.

Διαβάστε ακόμα:
Η Claudia Schiffer λανσάρει σειρά μαλλιών!
Ποια supermodels αντί να βγουν στη σύνταξη, ακόμη δουλεύουν;