Τι πιστεύει ο Karl Lagerfeld για την Βασίλισσα;

Τι πιστεύει ο Karl Lagerfeld για την Βασίλισσα;

Ο Kaiser μιλάει για τις γυναίκες της βρετανικής βασιλικής οικογένειας

Στους Sunday Times μίλησε ο θρυλικός σχεδιαστής, ο οποίος είναι γνωστός για την ευθύτητά στον λόγο του. Ανάμεσα στα πρόσωπα που συζήτησε ο Lagerfeld με την εφημερίδα ήταν και η Cara Delevingne, αλλά και οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας της Μ. Βρετανίας.

«Είναι χαρακτήρας από μόνη της. Είναι ο Charlie Chaplin του fashion κόσμου», είπε ο Kaiser για την Cara, και συνέχισε: «Είναι ιδιοφυία, κάτι σαν χαρακτήρας από ταινία του βωβού κινηματογράφου. Θα μπορούσα να την φανταστώ πρωταγωνίστρια σε μία τέτοια, γιατί είναι πολύ εκφραστική στην κίνησή της. Τα κορίτσια την θαυμάζουν όπως έκαναν κάποτε με την Kate Moss. Θέλουν όλα να είναι τόσο ελεύθερα όσο αυτή».

Για την Βασίλισσα Ελισάβετ, ο Lagerfeld είπε: «Κανείς δεν μπορεί να κάνει την δουλειά καλύτερα από αυτήν. Δεν είναι ποτέ γελοία. Είναι αψεγάδιαστη. Για αυτό τον ρόλο, την συγκεκριμένη εποχή, είναι τέλεια. Ο ρόλος της δεν είναι να είναι fashion icon και να αλλάζει την μόδα. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να κάνει η Δούκισσα του Cambridge. Η Kate είναι chic με έναν πολύ κλασικό τρόπο, αλλά, κάποιες φορές, φοράει και τα καπέλα του Philip Treacy. Η Camilla είναι πιο ατίθαση. Ξέρω ανθρώπους που την ξέρουν. Όπως λένε όλοι, είναι πανέξυπνη και πνευματώδης».

Διαβάστε ακόμα:
Δείτε τον Karl Lagerfeld να γυρίζει το short film για το νέο του άρωμα!
Στο minimal σπίτι του Karl Lagerfeld στη Νέα Υόρκη