L’Wren Scott: δεν ήταν μόνο η σύντροφος του Mick Jagger

L’Wren Scott: δεν ήταν μόνο η σύντροφος του Mick Jagger

H L'Wren Scott που βρέθηκε νεκρή χθες, ήταν πρώτα μια ταλαντούχα σχεδιάστρια και δευτερευόντως το κορίτσι του Mick Jagger.

 

Χθες το πρωί, όταν η L'Wren Scott βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της κρεμασμένη από ένα μαντίλι, η είδηση «η σύντροφος του Mick Jagger πέθανε» έκανε το γύρο του διαδικτύου. Και εμείς εδώ στο Queen.gr δεν αποτελούμε εξαίρεση. Βλέπετε, για εκείνους που δεν είναι μυημένοι στη μόδα στο max η L'Wren Scott δεν ήταν από τις πιο διάσημες σχεδιάστριες στο χώρο.

Όμως σήμερα, μια ημέρα μετά, πιστεύουμε ακράδαντα πως είναι άδικο για μια τόσο σπουδαία γυναίκα να αναφέρεται στη νεκρολογία της ως σύντροφος ενός πολύ διάσημου τραγουδιστή. Όχι, δεν είμαστε φανατικές φεμινίστριες, όμως, η L'Wren Scott ήταν πολλά περισσότερα από η επί δεκατρία χρόνια σύντροφος του Mick Jagger και νοιώθουμε πως πρέπει να το διασαφηνίσουμε.

Η L'Wren Scott ήταν μια πολύ ταλαντούχα σχεδιάστρια που κατάφερε σε παγκόσμιο επίπεδο να διακριθεί για τις κομψές, σκεπτόμενες συλλογές της. Οι δημιουργίες της αγαπήθηκαν από celebrities όπως οι Penelope Cruz, Nicole Kidman, Amy Adams, Sarah Jessica Parker, Jessica Pare, Julianna Margulies και Tina Fey, ενώ τον περασμένο Δεκέμβρη ξεκίνησε μια συνεργασία με την εταιρία Banana Republic και τον περασμένο μήνα κυκλοφόρησε την συλλογή της Bobbi Brown x L'Wren Scott σε σύμπραξη με την διάσημη εταιρία καλλυντικών Bobbi Brown Cosmetics.

Ό,τι και αν αποκαλυφθεί, λοιπόν, τις επόμενες ημέρες για τυχόν προβλήματα που αντιμετώπιζε και τα αίτια που την οδήγησαν στην τραγική της απόφαση να αυτοκτονήσει (οι ενδείξεις εκεί συγκλίνουν), την L'Wren αξίζει να την θυμόμαστε ως μια μεγάλη δημιουργό και μια πολύ ταλαντούχα προσωπικότητα που θα λείψει από την παγκόσμια σκηνή της μόδας.