Πώς είναι να έχεις μαμά σου την Anna Wintour;

Πώς είναι να έχεις μαμά σου την Anna Wintour;

Η κόρη της Σιδηράς Κυρίας της μόδας, Bee Shaffer, μίλησε για την διάσημη μαμά της

Χάρη σε δημοσιεύματα χρόνων αλλά και σε ταινίες όπως το «Ο Διάβολος φοράει Prada» ή και το «September Issue», ο μύθος της διευθύντριας της Vogue, Anna Wintour, έχει χτιστεί και είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο. Παρά την τεράστια συνεισφορά της διάσημης editor στην βιομηχανία της μόδας, μάλιστα, οι γνώμες για τον χαρακτήρα της δεν είναι πάντα θετικές. Η Wintour είναι τόσο γνωστή για την ψυχρή συμπεριφορά και την larger-than-life παρουσία της, που μας φαίνεται αδιανόητο το ότι έχει και μία άλλη, συναισθηματική πλευρά. Για αυτήν μίλησε στην Teen Vogue, η κόρη της, Bee Shaffer.

Η 26χρονη που δουλεύει στην τηλεόραση, υποστηρίζει ότι, ο μύθος γύρω από τον χαρακτήρα της Wintour είναι υπερβολικός. «Θέλει τα πράγματα να γίνονται σωστά. Είναι το αφεντικό! Δεν είναι κακό που ζητάει από ανθρώπους να κάνουν πράγματα. Αλλά ερχόταν πάντα στα παιχνίδια μου του badminton», είπε.


Τι δεν κληρονόμησε η Shaffer από την διάσημη μαμά της; Σίγουρα την επιθυμία να εργαστεί στον χώρο της μόδας. Η όμορφη απόφοιτη της Νομικής, πρόσφατα μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, για να δουλέψει ως παραγωγός στο τηλεοπτικό show «Late Night with Seth Meyers». «Δεν με ενδιαφέρει η μόδα. Έχω ύψος 1,65 και μεγάλο στήθος- δεν θα φορέσω ποτέ το ίδιο πράγμα με την Karlie Kloss», είπε.