Daria Werbowy: Δε φαντάζεστε ποιο είναι το αγαπημένο μέρος του supermodel σε όλο τον κόσμο

Daria Werbowy: Δε φαντάζεστε ποιο είναι το αγαπημένο μέρος του supermodel σε όλο τον κόσμο

Κι όμως, η 31χρονη καλλονή δεν προτιμάει να περνάει τον χρόνο της σε κανένα από τα μέρη που μπορεί να σου έρθουν πρώτα στο μυαλό

Ως ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα, αυτή τη στιγμή (και εδώ και κάποια χρόνια), θα περίμενε κανείς η Daria Werbowy να νιώθει σαν στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Μιλάνο ή το Παρίσι, αλλά η αλήθεια είναι ότι η ίδια προτιμάει ένα μέρος που δύσκολα θα μας πέρναγε από το μυαλό: την κομητεία του Cork, στην Ιρλανδία.

«Είναι το αγαπημένο μου μέρος σε όλο τον κόσμο, με την Κέλτικη, μυστικιστική του ατμόσφαιρα και τα διαφορετικά τοπία», είπε η –ουκρανικής καταγωγής- Καναδή καλλονή στην Telegraph. «Παίρνω το σαραβαλιασμένο μου αυτοκίνητο –ένα Vauxhall Viva του 1979- και τον σκύλο μου τον Strawballz –ξέρω, περίεργο όνομα, τον μάζεψα από τον δρόμο-, βάζω την μουσική μου, παίρνω μαζί το φαγητό και την φωτογραφική μου μηχανή, και οδηγώ στην εξοχή».

Η Werbowy παραδέχτηκε, βέβαια, ότι όσο της αρέσει να περνάει χρόνο στην χώρα που επέλεξε για να μένει, τόσο αγαπάει και να ταξιδεύει. «Προσπαθώ να δουλεύω πολύ, για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ώστε μετά να έχω μεγάλα κενά, όπου θα μπορώ να ταξιδεύω και να το διασκεδάζω. Πηγαίνω όσο πιο μακριά γίνεται, όσο πιο συχνά μπορώ. Ακόμα ζω το όνειρο των ταξιδιών με σακίδια στην πλάτη και διαμονή σε hostels. Δεν το έκανα όταν ήμουν 18, οπότε τώρα το κάνω και το ξανακάνω», εξήγησε.

Διαβάστε ακόμα:
Ποιο διάσημο μοντέλο παίρνει τη θέση της Miranda Kerr στη νέα καμπάνια της Mango;
Daria Werbowy: η βασίλισσα του ισπανικού καλοκαιριού