Θα αφαιρέσει η Cindy Crawford την ελιά που την έκανε διάσημη;

Θα αφαιρέσει η Cindy Crawford την ελιά που την έκανε διάσημη;

Η αδερφή της πάντως την παρότρυνε να το κάνει.

 

Κάποιοι το θεωρούν ένα όμορφο σημάδι και για κάποιους άλλους πάλι είναι ένα άσχημο σημάδι. Ο λόγος για την ελιά στο πρόσωπο του supermodel Cindy Crawford, ένα σημάδι που αναμφισβήτητα την έκανε διάσημη και αποτέλεσε το σήμα κατατεθέν της.

«Τα παιδιά στο σχολείο με πείραζαν και ήθελα να την αφαιρέσω –μάλιστα η αδερφή μου με ενθάρρυνε να το κάνω-, όμως, η μητέρα μου μου άλλαξε γνώμη λέγοντας μου πως τώρα ξέρω πως μοιάζει, όμως, αν την αφαιρέσω το σημάδι που θα μείνει είναι αμφίβολο το πως θα δείχνει» δήλωσε η σαρανταοκτάχρονη Cindy και σημείωσε πως αυτή ακριβώς η ελιά είναι που έκανε πολλές γυναίκες με σημάδια να ταυτιστούν μαζί της –αν και αν είχε τη δυνατότητα να ξανασχεδιάσει το πρόσωπό της δεν είναι σίγουρη για το αν θα κράταγε την ελιά της.

Η συνέντευξη της Crawford στο Into the Gloss κλείνει μιλώντας για την δωδεκάχρονη κόρη της Kaia που σύμφωνα με τη Cindy έχει στο DNA της γονίδια μοντέλου. Τώρα αν θα ακολουθήσει τα βήματα της διάσημης μαμάς της κανείς δεν ξέρει, όμως, αν το αποφασίσει θα έχει δίπλα της σίγουρα μια καλή συμβουλάτορα.

Διαβάστε επίσης:

Cindy Crawford: Θεά στα 48 της στη νέα καμπάνια της Omega