Η Cara Delevingne γίνεται σχεδιάστρια και ζητάει από τους fans της να γίνουν μοντέλα

Η Cara Delevingne γίνεται σχεδιάστρια και ζητάει από τους fans της να γίνουν μοντέλα

Η συνεργασία του supermodel με τα DKNY κρύβει εκπλήξεις

Ένα ακόμα κεφάλαιο στο εντυπωσιακό βιογραφικό της προσθέτει η Cara Delevingne, με την συνεργασία της με τα DKNY. Τα νέα μοιράστηκε η ίδια η Delevingne στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου έγραψε: «Ετοιμαστείτε... Έρχεται # Cara4DKNY», ανεβάζοντας μία φωτογραφία ενός γραφιστικού, το οποίο, όπως φαίνεται, θα είναι το λογότυπο της συλλογής.

Το brand άμεσα επιβεβαίωσε την είδηση, αποκαλύπτοντας ότι η capsule συλλογή, που θα αποτελείται από 15 κομμάτια, είναι «κυρίως unisex» και περιλαμβάνει, beanies, t- shirts αλλά και ένα δερμάτινο jacket. Όλα τα κομμάτια της συλλογής «έχουν ξεχωριστό μήνυμα για την Cara», σύμφωνα με την ανακοίνωση. Το μοντέλο από την Μ. Βρετανία έχει πρωταγωνιστήσει επανειλημμένα στις διαφημιστικές καμπάνιες του brand.

Μάλιστα, το supermodel, σε ρόλο σχεδιάστριας αυτή την φορά, ψάχνει τα μοντέλα που θα φωτογραφηθούν με τις δημιουργίες του. Η Cara ανακοίνωσε ότι, θα περάσει από casting τους ενδιαφερόμενους fans της, προκειμένου να καταλήξει στους 2- 3 πρωταγωνιστές της καμπάνιας. «Ανεβάστε μία φωτογραφία σας και βάλτε το tag #CaraD4DKNY και #CaraWantsYou, μέχρι τις 16 Ιουνίου», έγραψε η ίδια στον λογαριασμό της. Η συλλογή θα κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτώβρη, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 70 δολάρια.

Διαβάστε ακόμα:
Cara Delevingne: η Mary Poppins του οίκου Burberry
Cara Delevingne: H... υπερπροσπάθειά της να αποδείξει ότι είναι σέξι! Σας έπεισε;