Κοιτάξτε καλά: Αυτό το κορίτσι θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον

Κοιτάξτε καλά: Αυτό το κορίτσι θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον

Το νέο αίμα του modeling έχει τα πιο ταλαντούχα γονίδια

Το κορίτσι της φωτογραφίας δεν είναι άλλο από την 17χρονη Cora Corré, η οποία μόλις υπέγραψε με το πρακτορείο Next Models. Τι είναι αυτό που έχει κάνει την Cora, από την αρχή ήδη της καριέρας της, να ξεχωρίζει; Εκτός από την ομορφιά της, που είναι όντως εντυπωσιακή, η μελαχρινή καλλονή είναι και απόγονος μίας οικογένειας άρρηκτα συνδεδεμένης με τον κόσμο της μόδας.

Η Cora είναι εγγονή της Dame Vivienne Westwood, αλλά και κόρη των ιδρυτών των Agent Provocateur, Serena Rees και Joe Corré, και έκανε το ντεμπούτο της στον κόσμο του modeling πέρυσι, όταν ο Marc Jacobs την επέλεξε για μία από τις καμπάνιες του. Έκτοτε, η Βρετανίδα έχει περπατήσει στα catwalks των Vivienne Westwood Red Label, Gold Label και Giles.

«Η Cora είναι γεμάτη ενέργεια και τόσο στυλάτη. Αγαπάει την μόδα και έχει, πραγματικά, κληρονομήσει το ταλέντο σε αυτήν. Είναι συναρπαστικό να δουλεύουμε μαζί της», δήλωσε στο Harper's Bazaar η πρόεδρος του Next Models, Amanda Bretherton. Παράλληλα με το modeling, η όμορφη 17χρονη σκοπεύει να ξεκινήσει τις σπουδές της σε πανεπιστήμιο του Λονδίνου.