Η φθινοπωρινή συλλογή TEZENIS μας παροτρύνει να παίξουμε με τα πιο αγαπημένα μας κομμάτια

Η φθινοπωρινή συλλογή TEZENIS μας παροτρύνει να παίξουμε με τα πιο αγαπημένα μας κομμάτια

Δαντέλα και εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες μας καλούν να πρωτοτυπήσουμε και να αναζητήσουμε νέους συνδυασμούς

Με παιχνιδιάρικη διάθεση, και σαγηνευτική αισθητική, η φετινή συλλογή TEZENIS μας έχει ήδη μαγέψει, με τα –φαινομενικά αντιθετικά- στοιχεία, να συνδυάζονται με τους πιο απρόσμενους τρόπους. Αμέσως ξεχωρίσαμε τα cartoon στοιχεία που μας φτιάχνουν την διάθεση, με τις έντονες πινελιές τους να συνδυάζονται με τα χρυσά, lurex τελειώματα, αλλά και την δαντέλα, που, τα φλοράλ μοτίβα της, σε εσώρουχα και κάλτσες, χαρίζουν, στις εμφανίσεις μας έναν φρέσκο, απόλυτα σύγχρονο, προσωπικό χαρακτήρα.

Φυσικά την προσοχή μας τράβηξε το - κεντημένο σε tone- on -tone αποχρώσεις – τούλι, που αυτό το Φθινόπωρο στολίζεται με πούλιες που ξεχωρίζουν με τις λάμψεις τους, συνδυασμένο με girlie πουά, που καλύπτονται από χρυσαφένιες υφές. Στην basic σειρά, το απρόσμενο «παιχνίδι» διαφορετικών υφασμάτων, μας δίνει την καλύτερη αφορμή για ενδιαφέροντας, mix & match looks που ξεχωρίζουν. Το κλασικό, μαύρο βελούδο, αποκτά πιο νεανικό χαρακτήρα, αφού εμπλουτίζεται ιδανικά με μικρά, απλικέ studs, που καθορίζουν την νέα, μοντέρνα του ταυτότητα.

Στην lingerie σειρά, η διάθεση για παιχνίδια με την θηλυκότητά μας φτιάχνει αμέσως, χάρη στα κλασικά, girlie σλιπάκια, που στολίζονται με κόμικ στοιχεία που μας κλείνουν το μάτι πονηρά, και χαρίζουν, στην καθημερινότητά μας, μία χιουμοριστική νότα, με πολύ χρώμα!