Calzedonia: Τα legwear της σεζόν σπάνε την μονοτονία!

Calzedonia: Τα legwear της σεζόν σπάνε την μονοτονία!

Απελευθερώστε την επαναστατική πλευρά σας!

Εμπνευσμένα από το Rebel Chic, τα κολάν και τα καλσόν της συλλογής εμπλουτίζονται με στοιχεία όπως λεπτομέρειες σε τούλι, βινύλιο ή υφές με λάμψεις. Αυτή τη σεζόν, οι πιο εκκεντρικές, girlie παρουσίες, θα αγαπήσουν τις δημιουργίες από δέρμα και δαντέλα –κυρίαρχα στοιχεία της συλλογής-, τα οποία συνδυάζονται με τα μοναδικά leopard prints, τις καπιτονέ πινελιές και τα washed denim στοιχεία.

Οι λάτρεις του grunge, δεν θα θέλουν να αποχωριστούν τα ριγέ και printed κομμάτια, τα οποία κυκλοφορούν σε όποια απόχρωση μπορούμε να φανταστούμε- από τους ρομαντικούς, παστέλ τόνους, μέχρι τα σκουρόχρωμα. Τα κορίτσια που εμπνέονται από τα punk στοιχεία, πάλι, θα αγαπήσουν τα studs και τις λαμπερές πούλιες που κοσμούν τα κολάν, επιβεβαιώνοντας την διαχρονική κομψότητα του μαύρου. Και στην φετινή συλλογή, τα animal prints κατέχουν την δική τους θέση, με την μορφή των zebra μοτίβων, για τις πιο τολμηρές, αλλά και τα micro spots, για τις πιο διακριτικές παρουσίες.

Αν νομίζετε ότι οι κάλτσες των outfits σας δεν έχουν σημασία, οι περίτεχνες δαντέλες και οι λεπτομέρειες από δίχτυ της συλλογής, θα σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη. Ο rock χαρακτήρας των items της σειράς μπορεί να αναδείξει τις κάλτσες, στο πιο βασικό κομμάτι των outfits σας. Με τα πουά να είναι η άλλη κυρίαρχη τάση των legwear του φετινού χειμώνα, το θηλυκό, διαχρονικό στυλ που όλες αγαπάμε έρχεται, ξανά στο επίκεντρο. Είτε προτιμάτε τις ψηλές, είτε τις κοντές κάλτσες, στην συλλογή της Calzedonia θα βρείτε όλα τα must- have της σεζόν!