Οι απόλυτοι συνδυασμοί με καλσόν για το φετινό χειμώνα

Οι απόλυτοι συνδυασμοί με καλσόν για το φετινό χειμώνα

Το Queen.gr σας δείχνει πώς θα εντάξετε το καλσόν στις εμφανίσεις που θα κάνετε το φετινό χειμώνα, από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Καμιά γυναίκα δεν αντέχει να βγαίνει με γυμνά πόδια το χειμώνα όταν έχει να αντιμετωπίσει το τσουχτερό κρύο και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Ο σύμμαχός της; Το καλσόν! Ευφάνταστα outfits με βασικό κομμάτι το καλσόν, σε διάφορα σχέδια και συνήθως σε μαύρο χρώμα, είναι ό,τι πιο κομψό μπορεί να φορέσει μια γυναίκα το χειμώνα, για να διατηρήσει τη θηλυκότητά της. Το Queen.gr έκανε έρευνα αγοράς και στο e-shop www.ider.gr, της εταιρείας IDER, βρήκαμε καλσόν για κάθε τύπο γυναίκας, έτσι ώστε να πραγματοποιήσετε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις και το φετινό χειμώνα!

ider

Για τις κομψότερες εμφανίσεις σας, επιλέξτε ένα καλσόν με διακριτικές βούλες, που θα δώσει στο ντύσιμό σας μια chic παριζιάνικη πινελιά. Συνδυάστε το με pencil φούστα ή κολλητό φόρεμα και ψηλοτάκουνες γόβες σε μαύρο χρώμα.

KALSON-ELASTIKO-ME-SXEDIO-normal 1

Το ιδανικότερο καλσόν για ένα ανδρόγυνο look. Φορέστε το με σακάκι, λευκό πουκάμισο και ψηλόμεσο σορτς και ολοκληρώστε το look με strappy ψηλοτάκουνα σανδάλια, ή ακόμη καλύτερα παπούτσια τύπου oxford.

KALSON-ELASTIKO-ME-SXEDIO-normal

Για το γραφείο, ή και για τη βραδινή έξοδο, ένα ξεχωριστό καλσόν είναι αυτό που χρειάζεστε για να ξεχωρίσετε. Φορέστε το με ένα casual φόρεμα και ankle boots το πρωί και με ψηλοτάκουνες μπότες πάνω από το γόνατο για τις πιο επίσημες εμφανίσεις σας.