Style Guide: Ποιους κανόνες ακολουθούν πιστά τα κορίτσια της μόδας;

Style Guide: Ποιους κανόνες ακολουθούν πιστά τα κορίτσια της μόδας;

Τα τρικ που γνωρίζουν οι ιέρειες του στυλ!

Η ανεπιτήδευτη κομψότητα είναι ίσως το πιο γοητευτικό στοιχείο σε μια γυναίκα. Τα it-girls, οι στυλίστριες και οι διευθύντριες περιοδικών μόδας, γνωρίζουν ίσως καλύτερα από κάθε άλλον πώς να εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους - ακόμα κι αν έχουν επιλέξει ένα outfit που πάνω σε μια άλλη γυναίκα ίσως έμοιαζε βαρετό.

Πώς καταφέρνουν να δείχνουν πάντα τόσο stylish και μάλιστα χωρίς να φαίνεται πως έχουν προσπαθήσει; Οι απαντήσεις βρίσκονται στους παρακάτω άγραφους κανόνες του στυλ:

1. Κατάκτησε πρώτα τα βασικά: Ξεκίνησε από τα must-haves της γυναικείας ντουλάπας και μετά πειραματίσου με το στυλ σου. Λευκά και μαύρα t-shirts, skinny μαύρο παντελόνι και μια κλασική γόβα, είναι κομμάτια με διαχρονικό στυλ.

2. You can leave your shirt on: Τα πουκάμισα είναι από τα πιο elegant κομμάτια που δανειστήκαμε από την ανδρική γκαρνταρόμπα. Bonus style points αν τα φοράς κουμπωμένα μέχρι πάνω και με σηκωμένα μανίκια.

2214d1b9853fc38bf3402b1b9ab9ac58

3. Δέσε τη ζώνη σου: Μια λεπτή ζώνη μπορεί να μεταμορφώσει ένα ντύσιμο, αλλά και παράλληλα να τονίσει τις γυναικείες καμπύλες.

4. Ο σωστός τρόπος να φοράς το παλτό σου: Μπορεί να μην ακούγεται τόσο λειτουργικό, όμως ένα παλτό δείχνει πολύ πιο chic όταν το φορέσεις ριχτό στους ώμους σου.

5. Layering: Από τα βασικότερα tricks των fashionistas, που μπορούν να αλλάξουν πλήρως ένα look. Ένα πλεκτό πουλόβερ φορεμένο πάνω από ένα φόρεμα είναι από τα πιο safe outfits που μπορείς να δοκιμάσεις.

90b69f4c4dd77679b5f2b17557fe68bc

6. Βρες το signature style σου: Όλα τα κορίτσια της μόδας δοκιμάζουν τις νέες τάσεις, έχουν όμως συγκεκριμένες "στολές", ρούχα, δηλαδή, σε συγκεκριμένο στυλ, που ταιριάζουν άψογα στο σωματότυπο και την προσωπικότητά τους και που τις βγάζουν πάντα ασπροπρόσωπες.

7. Αγόρασε το τέλειο boyfriend τζιν: Μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς και να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, με sneakers και bomber jacket, ή με ένα μεσάτο πουκάμισο, statement κοσμήματα και ένα ζευγάρι ξεχωριστά ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Διαβάστε ακόμα

Αδελφές Olsen: 13+1 φορές που έχουν παραβεί τους κανόνες της μόδας (και ήταν υπέροχες)

Η Anna Wintour σε εμφανίσεις που θα ήθελε σίγουρα να ξεχάσει!

http://fashiondiaries247.blogspot.gr/