Lilian Syrigou: Κοσμήματα βγαλμένα από παραμύθια!

Lilian Syrigou: Κοσμήματα βγαλμένα από παραμύθια!

Υπέροχες δημιουργίες που μας θυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια!

Η Λίλιαν Συρίγου από τα 16 της χρόνια γνώριζε τι ήθελε να γίνει όταν μεγαλώσει. Το κόσμημα την κέρδισε πολύ νωρίς και από τότε μας μαγεύει με τις ξεχωριστές, χειροποίητες δημιουργίες της. Γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά τα τελευταία τρία χρόνια ζει και εργάζεται στο Βερολίνο, όμως ονειρεύεται να έχει τη δυνατότητα στο μέλλον να επιστρέψει στη βάση της, την Ελλάδα.

Κατασκευάζει κοσμήματα από ασήμι 925 κυρίως, που ζωγραφίζει με ψυχρό σμάλτο και διακοσμεί με μετάξι, ημιπολύτιμες πέτρες και δαντέλα. Αυτό που χαρακτηρίζει τη δουλειά της είναι το έντονο χρώμα, το χιούμορ και η ρομαντική διάθεση. Στις πρόσφατες δημιουργίες περιλαμβάνονται κομμάτια από επίχρυσο μπρούτζο, πλέξι γκλας, ξύλο, ενώ δεν λείπουν μοναδικές δημιουργίες από μικροαντικείμενα που ανακαλύπτει σε παζάρια της Γερμανίας και μετατρέπει σε κοσμήματα.

IMG 0428

«Glitter on Sunday before Christmas»
Ο χώρος τέχνης Τουρμπουλέ 184 υποδέχεται τη Λίλιαν Συρίγου και τις δημιουργίες της. Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα η δημιουργός μέσα από την παρουσίαση παλιών και νέων κομματιών από τη μεγάλη συλλογή κοσμημάτων της μας καλεί να βάλουμε λίγο γκλίτερ στη ζωή μας.

Τα κοσμήματα της συλλογής μετά την Κυριακή 21-12 θα βρίσκονται στην Γκαλερί, όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες μέχρι και την Κυριακή 28-12.

Πληροφορίες: Τουρμπουλέ 184, Πραξιτέλους 161-163, Πειραιάς 18535 τηλ.: 210 4297464

Για τα παραμυθένια κοσμήματα της Λίλιαν, επισκεφθείτε το: www.madebylilian.com