Μην κάνεις απλά ένα δώρο... Χάρισε μια στιγμή με σύμβολα PANDORA

Μην κάνεις απλά ένα δώρο... Χάρισε μια στιγμή με σύμβολα PANDORA

Αγάπη, έρωτας, ρομαντισμός, είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν τη νέα συλλογή κοσμημάτων PANDORA VALENTINE’S 2015.

Πολύτιμα κοσμήματα με σύμβολα που αποπνέουν αγάπη και αποτυπώνουν καθημερινά τη δέσμευση για αγάπη και αφοσίωση, τώρα και για πάντα! Στα σχέδια της νέας συλλογής κυριαρχούν διαχρονικά σύμβολα αγάπης, λαμπερές καρδιές και φυσικά η λέξη Love! Ιδιαίτερα, περίτεχνα κοσμήματα, διακοσμημένα με κυβική ζιρκόνια, μασίφ ασήμι 925ο και πολύτιμο χρυσό 14Κ λάμπουν και αποπνέουν ρομαντισμό.


Το μήνυμα της αγάπης και του έρωτα θα φτάνει σε κάθε γυναίκα αποδέκτη την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όταν μάλιστα συνοδεύεται και από ένα κόσμημα PANDORA, σίγουρα αποκτά άλλη διάσταση. Η μοναδική για μία ακόμη φορά σειρά κοσμημάτων PANDORA, για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, βάζει στο επίκεντρο, τι άλλο, από τη λέξη «αγάπη-love». Με μία μοναδική γραμματοσειρά, από μασίφ ασήμι 925ο διακοσμημένη με λαμπερή κυβική ζιρκόνια, στέλνει το πιο γλυκό μήνυμα. Η νέα συλλογή κοσμημάτων, πλημμυρίζει κυριολεκτικά από διαχρονικές καρδιές διακοσμημένες με πολύτιμα υλικά, που συμβολίζουν τους δεσμούς αγάπης και αφοσίωσης. Δημιουργήστε ένα μοναδικό κόσμημα, εμπνευσμένο από τη δική σας ξεχωριστή ιστορία αγάπης, συνδυάζοντας σύμβολα που αιχμαλωτίζουν αξέχαστες ρομαντικές στιγμές!

VAL15 DELICATHEARTS 002

Βραχιόλι και σύμβολα PANDORA από μασίφ ασήμι 925 και κυβική ζιρκόνια

Η φετινή γιορτή του έρωτα θα σου μείνει αξέχαστη, αν προστεθεί στη συλλογή σου ένα ιδιαίτερο και εντυπωσιακό σύμβολο που θα σου θυμίζει όλες τις όμορφες στιγμές αγάπης που έχετε ζήσει μαζί! Αν όμως προτιμάς τα δαχτυλίδια και τα σκουλαρίκια, η PANDORA θα σε μαγέψει με κομμάτια από 14k χρυσό και μασίφ ασήμι που αποτυπώνουν το απόλυτο σύμβολο της αγάπης, την καρδιά. Ρομαντικά δαχτυλίδια, διακοσμημένα με λαμπερή κυβική ζιρκόνια, τρυφερές καρδιές ή τη λέξη Love, αποτελούν την πιο trendy εκδοχή έκφρασης για την αγάπη.

VAL15 CLASSICVALENTINE 001

Κοσμήματα PANDORA από μασίφ ασήμι 925, χρυσό 14κ και κυβική ζιρκόνια

Η συλλογή εκπέμπει αγάπη από παντού και στέλνει μέσα από τα κοσμήματά της το μήνυμα του έρωτα, της αιώνιας πίστης και της αφοσίωσης, αφού το απόλυτο σύμβολο αγάπης η καρδιά από μασίφ ασήμι και 14k χρυσό, δείχνει πόσο εύθραυστα είναι τα συναισθήματα της αγάπης και του έρωτα.

VAL15 CLASSICVALENTINE 002

Κοσμήματα PANDORA από μασίφ ασήμι 925, χρυσό 14κ και κυβική ζιρκόνια

Τα μοναδικά και ξεχωριστά κοσμήματα PANDORA χαρακτηρίζονται από προηγμένη δεξιοτεχνία και χειροποίητες λεπτομέρειες αφού είναι δημιουργίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής για ξεχωριστές περιστάσεις. Σχεδιάζονται στη Δανία και κατασκευάζονται από χρυσό 14 καρατίων, ασήμι 925 ύψιστης ποιότητας, με ημιπολύτιμους λίθους και αναδεικνύουν τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας, ενώ αποτελούν ένα ανεκτίμητο δώρο για κάθε περίσταση.

VAL15 LOVEMESSAGING 001

Κοσμήματα PANDORA από μασίφ ασήμι 925, χρυσό 14κ, κυβική ζιρκόνια

Τα κοσμήματα PANDORA εκπληρώνουν την περιβαλλοντική ευθύνη της εταιρείας, αφού όλα τα πολύτιμα υλικά που χρησιμοποιεί προέρχονται από αξιόπιστες πηγές. Κάθε δημιουργία προσθέτει αξία και βιωσιμότητα, ενώ δίνει στα κοσμήματα προστιθέμενη αξία. Περισσότερες πληροφορίες για την πλούσια συλλογή κοσμημάτων PANDORA θα βρείτε στο www.pandora.net και στη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook ή για τις online αγορές σας στο www.pandorashop.gr