Τα ZPump Fusion της Reebok αλλάζουν τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι το τρέξιμο

Τα ZPump Fusion της Reebok αλλάζουν τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι το τρέξιμο

Με τα νέα αθλητικά παπούτσια της Reebok, το fitness αποκτά νέα διάσταση

Αν αναρωτιέσαι ποιο είναι το καταλληλότερο sneaker για εσένα που λατρεύεις το τρέξιμο, σου έχουμε την απάντηση. Δοκιμάσαμε τα νέα αθλητικά ZPump Fusion της Reebok και δε θέλουμε να φορέσουμε κανένα άλλο παπούτσι!


Αυτά τα running παπούτσια, προσαρμόζονται μοναδικά σε κάθε πόδι και σου υπόσχονται τις πιο άνετες διαδρομές που έχεις κάνει ποτέ σου. «Το ZPump Fusion αντιπροσωπεύει μία επαναστατική νέα προσέγγιση στην τεχνολογία "The Pump". Πολλά running παπούτσια κατασκευάζονται γύρω από μία άκαμπτη, εργοστασιακή φόρμα, η οποία δε μπορεί να είναι αντιπροσωπευτική του κάθε ποδιού. Το ZPump Fusion όταν δεν είναι γεμάτο αέρα δεν έχει κάποια δεδομένη φόρμα ποδιού. Παίρνει το μοναδικό σχήμα του ποδιού μόνο όταν φορεθεί και γεμίσει αέρα από τον εκάστοτε δρομέα», δηλώνει σχετικά ο Paul Litchfield, ο εφευρέτης της τεχνολογίας Pump και Head of Advanced Concepts – Reebok.

ZPump1 1 c6012

Το τρέξιμό σου γίνεται πιο άνετο, πιο αποτελεσματικό, οι αντοχές σου αυξάνονται και οι δυνατότητές σου απελευθερώνονται, ωθώντας σε να κάνεις το παραπάνω βήμα. Η Reebok σε προκαλεί να δοκιμάσεις τα όριά σου, να υιοθετήσεις ένα fitness lifestyle και να μεταμορφώσεις τον τρόπο ζωής σου! Εσύ ακόμη να δοκιμάσεις τα ZPump Fusion;

Το νέο Reebok ZPump Fusion είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών από τις 10 Μαρτίου.

Μάθε περισσότερα για το ZPump Fusion εδώ: reebok-zpump-fusion.gr