Joycard Concept: Το αγαπημένο brand ψαγμένων fashionistas!

Joycard Concept: Το αγαπημένο brand ψαγμένων fashionistas!

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το brand με σήμα κατατεθέν την τούλινη φούστα

Ξεκίνησε ως ένα κλασικό word of mouth: "τις πιο τέλειες τούλινες φούστες τις έχει το Joycard Concept". Η περιέργειά μας μας έσπρωξε να το ψάξουμε βαθύτερα και να πάρουμε το θάρρος να χτυπήσουμε την πόρτα τους.

Και οφείλουμε να ομολογήσαμε ότι όχι μόνο επαληθεύσαμε τη φήμη της τούλινης φούστας αλλά ανακαλύψαμε έναν υπέροχο νέο fashion χώρο!

Ψάχνοντας ακόμα παραπάνω, το Joycard Concept το συναντήσαμε στις μεγαλύτερες εκδόσεις περιοδικών – και όχι μόνο - στο L'Οfficiel, στο Cosmopolitan, στο Boutique.com, στη το British Vogue και σε άλλες εκδόσεις πολύ μεγάλων οίκων.

1. Baby Pink Fairytale 785f7

Πολλές φορές ο δρόμος μας μας έχει οδηγήσει στο Joycard Concept έκτοτε, αναζητώντας «ιδιαίτερα» fashion items – τα οποία και βρήκαμε- και όπως καταλαβαίνεται η περιέργειά μας δεν σταμάτησε εκεί. Μία μέρα λοιπόν, συναντήσαμε τον Γεώργιο Ψαρρή, Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων και "ψυχή» του brand και μάθαμε τα πάντα για να τα μοιραστούμε μαζί σας!

1. Πώς ξεκίνησε η ιδέα του Joycard Concept; Από πότε δραστηριοποιείστε στο χώρο της μόδας;

Η ιδέα του Joycard Concept γεννήθηκε χρόνια πριν, όταν επισκεπτόμασταν τα Concept Stores στο Λονδίνο και στο Παρίσι και θαυμάζαμε τις δημιουργίες των παγκόσμιων οίκων και σχεδιαστών, τα οποία αποτέλεσαν για εμάς πηγή έμπνευσης ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε ομορφιά στον κόσμο με 3 βασικά αλλά απαραίτητα συστατικά: το στυλ, τις τάσεις και την ποιότητα, που όπως γνωρίζουμε όλοι λείπουν από την Ελλάδα αλλά τολμούμε να πούμε και την παγκόσμια αγορά.

Πήραμε συνεπώς την απόφαση, πριν ένα χρόνο περίπου, να κατοικοεδρεύσουμε στο Κολωνάκι, στο ισόγειο μιας ιστορικής πολυκατοικίας που χρονολογείται από το 1920, επί της γωνίας Σίνα & Σκουφά.

2. Peach Asymmetric Tulle Skirt 70dd9

Είχαμε την τύχη και την τιμή να συνεργαστούμε με καταξιωμένους σκηνογράφους του κινηματογράφου για να διαμορφώσουμε τον χώρο μας σε ένα απλό και φιλόξενο "hommy" concept store, που δεν θα θύμιζε τίποτε από τα υπόλοιπα καταστήματα της Αθήνας, αλλά θα άφηνε το άρωμα ενός παριζιάνικου boudoir...et voila! Καλωσήρθατε στον παραμυθένιο κόσμο μας!

2. Τι είναι αυτό που κάνει το Joycard Concept και ξεχωρίζει από άλλα fashion brands?

Αντιληφθήκαμε πολύ σύντομα πως το concept ξεχωρίζει από τα πρώτα μας κιόλας βήματα. Το Joycard Concept δίνει πολύ μεγάλη βαρύτητα στον άνθρωπο – κύριο μέλημά μας είναι οι επισκέπτριες να βρίσκουν το στυλ τους και να φεύγουν χαμογελώντας. Τότε και μόνο είμαστε κι εμείς ικανοποιημένοι.

Ο κόσμος που μας προσεγγίζει έχουμε διαπιστώσει ότι παρακολουθεί τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, αναγνωρίζει την καλή ποιότητα και θέλει να πρωτοτυπεί. Η πλειοψηφία των επισκεπτών μας έχει ζήσει στο εξωτερικό για μεγάλο χρονικό διάστημα ως εκ τούτου είναι εξοικειωμένοι με την προσωποποιημένη υπηρεσία, την οποία αναζητά και στην Ελλάδα.

3. Princess Tulle Sirt 19438

Επίσης είναι πολύ σημαντικό σε αυτό το σημείο να προσθέσω ότι όλες μας οι δραστηριότητες βασίζονται σε 5 βασικούς άξονες, που αποτελούν το USP μας και μας διαφοροποιούν:
α) Η προσωποποιημένη/custom υπηρεσία. Η συλλογή μας τροποποιείται και ταυτίζεται με τις προτιμήσεις και τις διαστάσεις κάθε επισκέπτριας.
β) Η ποιότητα των υφασμάτων μας. Η συντριπτική πλειοψηφία των κομματιών μας είναι από δαντέλα, τούλι και μετάξι, όπου είναι και τα προτεινόμενά μας υφάσματα.
γ) Τα stylish σχέδιά μας. Κάθε σχέδιο είναι αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας και μελέτης των διεθνών τάσεων της μόδας.
δ) Η άμεση παράδοση. Ανεξάρτητα από το τί θα επιλέξει η επισκέπτριά μας, στόχος μας είναι να το παραδώσουμε σε 7 εργάσιμες ημέρες. Δηλαδή, η πρόβα θα γίνει πριν το πέρας των 5 εργάσιμων ημερών.
ε) Η προσιτή τιμή. Έχουμε καταφέρει να κρατάμε τον τιμοκατάλογό μας σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, διότι πιστεύουμε πως η μόδα είναι δικαίωμα όλων και όχι πολυτέλεια για λίγους.

4. Irena Ponaroshku in Joycard Concept d5baa

3. Πώς λειτουργεί πρακτικά η ιδέα των Custom Made ρούχων;

Μπορείτε να ετοιμάσετε οποιοδήποτε σχέδιο ρούχου θέλει κάποιος ή έχετε μια δική σας γκάμα σχεδίων από την οποία μπορούμε να επιλέξουμε αυτό που θέλουμε και να το προσαρμόσετε στον σωματότυπο μιας γυναίκας;

Δεν υπάρχει η δυνατότητα του "ασύδοτου" custom. Το στυλ μας είναι προκαθορισμένο οπότε και οι επιλογές μας ακολουθούν τα παγκόσμια trends - οι επισκέπτες μας άλλωστε το αντιλαμβάνονται πλήρως. Η συλλογή μας απαρτίζεται από πολύ ιδιαίτερα κομμάτια, όλα κατασκευασμένα από υπέροχα υφάσματα, μερικά εκ των οποίων είναι και χειροποίητα.

Θέλουμε να κρατήσουμε την ποιότητα και το style των ρούχων μας ακόμα και αν μια κοπέλα αποφασίσει να αλλάξει τελείως το ρούχο! Όσο και αν σας φαντάζει περίεργο, λέμε ναι, η επισκέπτρια έχει αυτή την δυνατότητα, αλλά πάντα με τις συμβουλές των θαυμαστών του στυλ.

Συνεπώς η συλλογή του Joycard Concept είτε μπορεί να υιοθετηθεί αυτούσια είτε να τροποποιηθεί με βάση το προσωπικό γούστο της επισκέπτριάς μας.

5. Bryn Michaels in Joycard Concept ca806

4. Το όνομα Joycard Concept έχει ταυτιστεί με τις ωραιότερες και ποιοτικότερες τούλινες φούστες, που είναι trend και πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος να βρει στην Ελλάδα. Πού σχεδιάζονται και παράγονται;

Η τούλινη φούστα είναι τάση και είναι η αδυναμία μας! Ο μύθος που θέλει τη γυναίκα να φοράει το τούλι μία και μόνο φορά στη ζωή της, είναι για εμάς πολύ ξεπερασμένος! Η μοντέρνα γυναίκα θα πρέπει να έχει πάνω από 2 διαφορετικές τούλινες φούστες στην γκαρνταρόμπα της και έχει ξεκινήσει να την επιλέγει αρκετά συχνά για τις εμφανίσεις της.

Εμπνεόμενοι από την παγκόσμια τάση λοιπόν συνεργαστήκαμε με στυλίστες στο Λονδίνο για να καταλήξουμε στο σχέδιο των τούλινων φουστών μας και όχι μόνο. Τα σχέδια και οι στυλιστικές απόψεις διαμορφώνονται στο εξωτερικό, ενώ η παραγωγή γίνεται εξολοκλήρου στην Αθήνα. Συνεργαζόμαστε με καταξιωμένες βιοτεχνίες και ράφτες, προκειμένου να φέρουμε εις πέρας τον όγκο της παραγωγής στους απαιτητικούς χρόνους και τις ανταγωνιστικές τιμές του εξωτερικού.

Τις Joycard Concept φούστες αλλά και τα υπόλοιπα κομμάτια της συλλογής μπορεί να τα δοκιμάσει κανείς στο κατάστημά μας στο Κολωνάκι, Σίνα 38 & Σκουφά.

6. FairyTale Tutu Skirt 17516

5. Συνεργάζεστε με στυλίστες;

Η συνεργασία μας με στυλίστες και φωτογράφους του εξωτερικού είναι συνεχείς και πολύ απαραίτητη για την συνεχόμενη εξέλιξη του concept. Ένα από τα πιο αγαπημένα μας κομμάτια, που έχει αγαπήσει και ο κόσμος, η ασύμμετρη τούλινη φούστα, έχει ήδη ταξιδέψει σε studios του Λος Άντζελες για να καλύψει τις ενδυματολογικές ανάγκες του νέου video clip της Jade από το διάσημο συγκρότημα Little Mix του Λονδίνου. Μεταξύ άλλων η διάσημη παρουσιάστρια του Ρωσικού MTV, Ιρένα Ποναρόσκου επέλεξε την ασύμμετρη φούστα μας για ιδιαίτερες επαγγελματικές, αλλά και προσωπικές εμφανίσεις της.

Επίσης είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που καταξιωμένες αθλήτριες του μπαλέτου, αλλά και διεθνούς φήμης bloggers επιλέγουν να ντύνονται με Joycard Concept σχέδια.

7. Black Suspender Short 1e57c

6. Τα ρούχα διατίθενται και σε χονδρική στην Ελλάδα ή προτιμάτε την λιανική πώληση;

Η δραστηριότητα της χονδρικής μας έχει αναπτυχθεί στο εξωτερικό. Stockists της συλλογής μας βρίσκονται στη Μεγαλή Βρετανία, στην Ολλανδία, στην Νότιο Αφρική και στην Αμερική. Η Ελλάδα είναι αναμφισβήτητα ένα κοινό που μας ενδιαφέρει, μιας και θεωρούμε πως όλο και περισσότερες Ελληνίδες ψάχνουν και ενημερώνονται για το πραγματικά όμορφο στυλ.

8. Silver Lace Dress 04498

7. Πώς μπορεί κάποιος να αγοράσει τα σχέδιά σας αν δεν βρίσκεται στην Αθήνα;

Η παρουσία μας στα social media είναι τόσο δυναμική που μας βοηθάει να είμαστε σε συνεχή επαφή με τους θαυμαστές της συλλογής μας.

Από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου επικοινωνούν μαζί μας μέσω των social media μας - instagram (@joycardconcept) και facebook (joycard concept store) αλλά και στο eshop μας (www.joycard.gr). Παρακολουθούν καθημερινά την συλλογή μας και να παραγγέλνουν μέσω αυτών ή και τηλεφωνικά στο Concept Store.

Η ανταπόκρισή μας είναι πάντα άμεση.

9. Pure White Lace Dress f111c

8. Μπορούμε πλέον να σας βρίσκουμε και στο ASOS - είναι μια μεγάλη επιτυχία αυτή για ένα ελληνικό fashion brand. Τι ανταπόκριση έχετε από τους παγκόσμιους επισκέπτες του διάσημου e-shop;

Επιδιώξαμε την συνεργασία μας με το ASOS από την πρώτη κιόλας στιγμή, στην βρετανική έκθεση μόδας PURE LONDON που λάβαμε μέρος τον φετινό Φεβρουάριο. Το ASOS είναι μια συνεργασία μεγάλης σημασίας για εμάς, αφού μας δίνει την δυνατότητα να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες ενός πολυπολιτισμικού κοινού και να μαθαίνουμε από αυτό. Το feedback είναι αρκετά ενθαρρυντικό μέχρι στιγμής αλλά υπάρχει δρόμος ακόμα μπροστά μας...

10. Red Silk Dress 11674

Joycard Concept

Σίνα & Σκουφά (γωνία), Κολωνάκι

www.joycard.gr

facebook.com/joycardconcept