In the Jeans: Διάλεξε τζιν ανάλογα με το σωματότυπό σου!

In the Jeans: Διάλεξε τζιν ανάλογα με το σωματότυπό σου!

Ο τύπος τζιν που ταιριάζει περισσότερο σε κάθε σιλουέτα

Είναι γνωστό στις περισσότερες γυναίκες, πως το «τέλειο τζιν» είναι ενός είδους αστικός μύθος. Πάντα θα υπάρχει εκείνο το τζιν που αγόρασες πριν από χρόνια και ακόμη και σήμερα, που είναι χιλιοφορεμένο, δε θέλεις να αποχωριστείς. Μήπως είναι όμως η στιγμή ν’ αλλάξεις συνήθειες; Το Queen είναι εδώ για να σε βοηθήσει να βρεις ποιο θα είναι το παντελόνι με την τέλεια εφαρμογή – πριν πας στα μαγαζιά!

Κανόνας νο. 1: Ξεχάστε αυτά που ξέρατε για τα skinny jeans. Ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες, αρκεί να φορεθούν με το σωστό τρόπο. Ιδανικό παπούτσι, τα φλατ δερμάτινα μποτάκια(κάνουν τα πόδια να δείχνουν πιο αδύνατα).


Κανόνας νο. 2: Τα ψηλόμεσα τζιν αναδεικνύουν τα πιο «αγορίστικα» σώματα. Εκτός κι αν θες να δώσεις έξτρα πόντους sexiness στις καμπύλες σου.


Κανόνας νο. 3: Καμπάνα! Δοκίμασέ το οπωσδήποτε όταν πας για ψώνια, όμως καλύτερα να το φορέσεις με ψηλοτάκουνα παπούτσια – δείχνει εντελώς διαφορετικό. Κρύβει όλα όσα θέλουμε να «κρύψουμε».


Κανόνας νο. 4: Το τζιν τύπου boyfriend είναι το τζιν που δε θα θέλεις να βγάλεις από πάνω σου. Όποιος κι αν είναι ο σωματότυπός σου, προτίμησε σκούρα χρώματα, για να μην δώσεις στη σιλουέτα σου περισσότερο όγκο χωρίς λόγο.

Κανόνας νο. 5: Αν σου αρέσει πάνω σου, αγόρασέ το. Το πιο σημαντικό είναι να αισθάνεσαι άνετα με το τζιν σου!