Τι δηλώνει ο τρόπος που κρατάς την τσάντα σου για το χαρακτήρα σου;

Τι δηλώνει ο τρόπος που κρατάς την τσάντα σου για το χαρακτήρα σου;

Τα κρυμμένα μηνύματα στη γλώσσα του σώματος - και τη γλώσσα της μόδας

Σκέψου τον τρόπο που κρατάς καθημερινά την αγαπημένη σου τσάντα, τη στιγμή που φεύγεις από το σπίτι. Φοράς την τσάντα σου χιαστί, την τοποθετείς στον ώμο σου, ή την κρατάς στο χέρι; Σύμφωνα με ειδικούς που αναλύουν τη γλώσσα του σώματος, η απόφαση αυτή δεν είναι καθόλου τυχαία. Πιο συγκεκριμένα, η Kathlyn Hendricks, Ph.D., μίλησε στο αμερικανικό περιοδικό Glamour γι' αυτή μας ακριβιώς την απόφαση και υποστήριξε πως πίσω από τις κινήσεις μας βρίσκονται κρυμμένα μηνύματα. Τι αποκαλύπτει, λοιπόν, για το χαρακτήρα σου, ο τρόπος που κρατάς το αγαπημένο σου καθημερινό αξεσουάρ;

1. Φοράς την τσάντα σου στον ώμο σου - την κρατάς κοντά στο σώμα σου

Είσαι πρακτική στην καθημερινότητά σου και θέλεις να είσαι αποτελεσματική σε ό,τι καταπιάνεσαι.

2. Φοράς την τσάντα σου χιαστί

Είσαι πιο ντροπαλή, πιο κλειστή προσωπικότητα και προσέχεις καλά την κάθε σου κίνηση.

3. Κρατάς την τσάντα σου στο χέρι - στο εσωτερικό μέρος του αγκώνα

Σύμφωνα με την Hendricks, αυτό δείχνει πως η γυναίκα που κρατά έτσι την τσάντα της , είναι μια γυναίκα σε θέση ισχύος, που προσπαθεί, όμως, παράλληλα, ν' αποδείξει το status της.

4. Κρατάς την τσάντα σου με το ένα χέρι, δίπλα στο σώμα σου

Ίσως οφείλεται πολλές φορές στο βάρος της τσάντας, όμως συνήθως οι γυναίκες που κρατούν έτσι τις τσάντες τους, εργάζονται αρκετές ώρες και αυτό έχει έτσι ως αποτέλεσμα να έχουν μέσα σε αυτή τα απαραίτητα για μια ολόκληρη ημέρα.

5. Δεν παίρνεις μαζί σου τσάντα

Μάλλον έχεις κάποιους άλλους να χειρίζονται απαραίτητα πράγματα όπως το πορτοφόλι, το κινητό και την ατζέντα σου. Αν αυτό αληθεύει, μάλλον είσαι διάσημη και μας το κρύβεις!