Υιοθέτησε τις τάσεις του φθινοπώρου με κομμάτια που δεν ξεπερνούν τα 40 ευρώ!

Υιοθέτησε τις τάσεις του φθινοπώρου με κομμάτια που δεν ξεπερνούν τα 40 ευρώ!

Η νέα συλλογή του Celestino έχει τα key pieces που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσουμε

Το φθινόπωρο έχει μπει πλέον για τα καλά και σιγά σιγά οι νέες τάσεις διαδέχονται τα trends που λατρέψαμε το καλοκαίρι κι έρχονται για να κάνουν τα looks μας να μοιάζουν πιο ξεχωριστά. Έτσι, το Queen έκανε έρευνα αγοράς και βρήκε στη νέα συλλογή CELESTINO FALL ’15, τα κατάλληλα κομμάτια-κλειδιά, έτσι ώστε να υιοθετήσεις όλα τα νέα trends της σεζόν με έναν ιδιαίτερο τρόπο, εφαρμοσμένο όμως, φυσικά, στις ανάγκες του σήμερα!

60’s μοτίβα με αυστηρή γεωμετρία που θυμίζουν πίνακα του Μοντριάν γίνονται κάπες από μαλλί και τελειοποιούν την κάθε εμφάνιση, η αίσθηση της μποέμ και σέξι σιλουέτας ορίζεται είτε από ένα Shirt Dress, είτε από ένα Denim Look, και απογειώνεται με μια κάπα από καμηλό Αλκαντάρα. Τα παλτό φέτος το φθινόπωρο είναι ανδροπρεπή, ρευστά και oversized και δίνουν έναν street style τόνο στο look, το οποίο ολοκληρώνεται με μάλλινο καπέλο ιππασίας.

Normcore, 70’s, Westie, Minimal, Camouflage, 60’s, Bohemian, Grunge και Stripes είναι οι τάσεις που θέτει η CELESTINO για το Φθινόπωρο ’15, προσφέροντας μία συλλογή με αμέτρητες επιλογές σε σχέδια και χρώματα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Είστε έτοιμες να τις ακολουθήσετε;

LOOKBOOK-1_648e7.jpg

Left Look

Καπέλο, 19,99€

Καπαρντίνα, 39,99€

Μπλούζα-φόρεμα, 24,99€

Right Look

Καπέλο, 19,99€

Ζακέτα, 27,99€

Μπλούζα, 14,99€

Φούστα, 21,99€