Τι μπορείς να κάνεις για να πας την προπόνησή σου στο επόμενο επίπεδο;

Τι μπορείς να κάνεις για να πας την προπόνησή σου στο επόμενο επίπεδο;

Το μυστικό για να καταφέρεις να ξεπεράσεις τον εαυτό σου

Είτε ανήκεις στους φανατικούς της γυμναστικής, είτε όχι, το γεγονός πως πλησιάζει το καλοκαίρι είναι μια καλή αφορμή για να εντάξεις την άθληση στο καθημερινό σου πρόγραμμα, αλλά και για να δίνεις το 100% σου σε κάθε σου προπόνηση.

Ο μόνος σου αντίπαλος είναι ο εαυτός σου. Προσπάθησε να γίνεις ο καλύτερος ή η καλύτερη «εσύ», απελευθέρωσε ή ανακάλυψε τον αθλητή ή την αθλήτρια που κρύβεται μέσα σου, προσηλώσου στο στόχο που βάζεις σε κάθε σου workout και θα δεις πως το σώμα σου είναι ικανό να καταφέρει τα πάντα.

Τα βήματά σου πρέπει να είναι σταθερά και σίγουρα, έτσι ώστε να αποκτήσεις την αυτοπεποίθηση που πάντα αναζητούσες και να δώσεις ένα σκοπό στην προπόνησή σου, αλλά και να κατανοήσεις, μέσα από αυτήν, τη μεγάλη σημασία της άθλησης και να την αγαπήσεις.

Η άθληση, τα τελευταία χρόνια, έχει αποκτήσει μια νέα διάσταση κι εσύ, όπως κι εμείς, σίγουρα αναζητάς μια σειρά που δε θα σε αναγκάσει να θυσιάσεις, στο βωμό της κομψότητας, την άνεση και τη λειτουργικότητα του αθλητικού σου look, αλλά και το αντίστροφο.

Η Workout Collection της Reebok μπορεί να σε βοηθήσει να προσπαθήσεις ακόμη πιο σκληρά στην επόμενή σου προπόνηση, αφού είναι κατασκευασμένη γι' αυτόν ακριβώς το σκοπό. Με θεμέλιά της τα καλύτερα υλικά και με φιλοσοφία της τις πιο προηγμένες τεχνολογίες, θα σου δώσει την απαραίτητη ώθηση για να δεις το σώμα σου να αλλάζει και ενόψει καλοκαιριού, θα έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στο bikini body των ονείρων σου!

Woman Shoe 1ad80
Woman Trainer 8cb59

Το παπούτσι Reebok Workout TR και τα τεχνολογικά του χαρακτηριστικά, σου πρσφέρουν την απαραίτητη υποστήριξη, αντοχή και προστασία, για υψηλές επιδόσεις, χωρίς τραυματισμούς, ενώ τα ρούχα της συλλογής είναι κομμάτια που, δίχως αμφιβολία, θα γίνουν βασικό στοιχείο της προπόνησής σου.

Με τo νέο Workout TR της Reebok, θα πετύχεις όλους τους στόχους σου! Και με λίγη τύχη, μπορεί να κερδίσεις ένα ταξίδι στις ΗΠΑ για να παρακολουθήσεις από κοντά τα Crossfit Games 2016 και άλλες μοναδικές προσφορές.


Επισκέψου οποιοδήποτε κατάστημα INTERSPORT, ζήτησε στο ταμείο τις τυχερές κάρτες, παίξε ‘Βρες τα Ζευγάρια’ ξύνοντας 2 από τα 8 τυχερά κουτάκια και μπορεί να είσαι ο τυχερός που κερδίζει το μοναδικό ταξίδι στις ΗΠΑ ή μία αποκλειστικά καλύτερη τιμή για το νέο Workout TR της Reebok. Εκτός από τα καταστήματα INTERSPORT οι τυχερές κάρτες θα υπάρχουν και σε συνεργαζόμενα γυμναστήρια. Καλή επιτυχία!

Διευθύνσεις συνεργαζόμενων γυμναστηρίων:
-South Factory: Ροδοπόλεως 66-Ελληνικό
-North Zone: Μονής Αρκαδίου 7-Γέρακας
-Crossfit Gazi: Βασιλείου Του Μεγάλου 44, Αθήνα (Γκάζι)
-Crossfit Thes/niki: 26ης Οκτωβρίου 84-Θεσσαλονίκη
-Crossfit Patra: Νέα Ε/Ο Πατρών-Αθηνών 39-Πάτρα

Τα προϊόντα διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα INTERSPORT. Μάθε περισσότερα στο http://corporate.intersport.gr/campaign/gr-reebok-training