Ποιο είναι το μαγιό που θα σε κάνει να φαίνεσαι κορμάρα στις φωτογραφίες;

Ποιο είναι το μαγιό που θα σε κάνει να φαίνεσαι κορμάρα στις φωτογραφίες;

Ένας φωτογράφος μοιράζεται τα δικά του tips για να βγαίνεις supermodel στις bikini-photos σου!

Πώς τα καταφέρνουν τα μοντέλα και οι celebrities του διεθνούς jet set (αλλά και της εγχώριας showbiz) να βγάζουν πάντα τόσο καλές φωτογραφίες στην παραλία;

Δες επίσης: Αυτό είναι το no.1 στυλ μαγιό που θα κάνει θραύση το καλοκαίρι!

Το να βρεις ένα μαγιό που κολακεύει το σωματότυπό σου είναι δύσκολο, όμως είναι πολύ πιο εύκολο να μάθεις να ποζάρεις σωστά, φορώντας το! Ο Brooke Dombroski είναι επαγγελματίας φωτογράφος και αν ακολουθήσεις τις συμβουλές που έδωσε στο WhoWhatWear, θα δείχνεις κι εσύ άψογη στις φωτογραφίες που βγάζεις στην παραλία, χωρίς καθόλου κόπο.

Ποιο είναι το στυλ μαγιό που κολακεύει περισσότερο; Μπικίνι με το πάνω μέρος σε σπορ στυλ ή με καλή ενίσχυση και σέξι το κάτω μέρος.

V566882 2d313

Όσο για το πώς πρέπει να ποζάρεις;

Αν κάθεσαι ανφάς, το ιδανικό μαγιό για μια τέτοια φωτογραφία, είναι αυτό που έχει μέτρια-καλή ενίσχυση στο μπούστο, καθώς έτσι θα τονίσει περισσότερο το στήθος σου.

2ea78bb0430635cfe2c832a7e5aa6605 81039

Αν ποζάρεις προφίλ, δώσε βάση στους γοφούς σου και όταν φωτογραφίζεσαι, φρόντισε να είναι η πλάτη και η μέση σου τεντωμένη.

V569348 1f83c

Όταν κάθεσαι μπρούμυτα, μην ξαπλώνεις εντελώς πάνω στην πετσέτα, ή στην ξαπλώστρα σου. Μην ξεχνάς να ανασηκώσεις λίγο τους γλουτούς σου, έτσι ώστε να αναδείξεις καλύτερα το σώμα σου.

victorias secret 2015 swim video clotheshorse c2f3e

Και τέλος, στις υποβρύχιες φωτογραφίες, όλα δείχνουν καλύτερα. Διασκέδασέ το και αυτό θα φανεί στα snaps σου!

018 twc sarahleephoto 0 c6507