Η νέα συλλογή παπουτσιών της Replay δίνει άλλον αέρα στα καλοκαιρινά σου βήματα

Η νέα συλλογή παπουτσιών της Replay δίνει άλλον αέρα στα καλοκαιρινά σου βήματα

Cool κομμάτια που θα ολοκληρώσουν με στυλ όλες σου τις πρωινές, ή και βραδινές εμφανίσεις

Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να ανανεώσεις το στυλ σου; Ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια!

Η συλλογή Replay Footwear Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016, λοιπόν, έχει όλα τα απαραίτητα κομμάτια για να κάνεις κάθε σου καλοκαιρινό outfit να μοιάζει πιο φρέσκο και νεανικό από ποτέ.

Με πηγές έμπνευσης τον κόσμο του αθλητισμού και τον κόσμο της τέχνης, τις biker, μποέμ ή army επιρροές, διασκεδαστικά κόμικ ή ultra pop glam, οι σειρές Glam Biker, Army Pop, Sport/Athleisure, Contemporary Bohémien και Venice Goes to the Beach είναι οι νέες σειρές παπουτσιών που βασίζονται σε θρυλικά μοντέλα του αγαπημένου μας brand, με επανασχεδιασμό, όμως, των υλικών και της κατασκευής.

Με αυτόν τον τρόπο, τα sneakers, αλλά και η διαδεδομένη, πια, τάση του athleisure, γίνονται οι άξονες γύρω από τους οποίους επανασχεδιάζονται και τα σανδάλια, αλλά και οι μπαλαρίνες. Σπορ λεπτομέρειες, επεξεργασμένα υφάσματα, πούλιες και εντυπωσιακές λεπτομέρειες, αλλά και στοιχεία από χειροποίητες ζωγραφιές à la Jackson Pollock , είναι μόνο μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά της συλλογής παπουτσιών, που ήδη μας έκλεψε την καρδιά.

RS390003S 1485 FLUO YELLOW 78aa6
RF430003S 0061 WHITE 83091

Για τις γυναίκες η παραλία έχει επιπλέον λάμψη αυτό το καλοκαίρι. Οι εσπαντρίγιες αποκτούν glam πινελιές χάρη στα εμπνευσμένα από κόμικς μπαλώματα διακοσμημένα με πούλιες, το όμορφο lettering, τα σχέδια με τα κόκκινα στόματα, τις γρανίτες και τα κραγιόν ενώ η κλασική σόλα γίνεται ψηλότερη. Το σχέδιο με τα animal print ολοκληρώνει την avant-garde εικόνα της συλλογής.

RF400001S 0026 GOLD 5ffdc
RF220021T 0003 BLACK 4d5a2
RF220016S 0025 FUXIA 8eeca

Η θηλυκότητα έρχεται στο προσκήνιο με το bandeau suede πέδιλο με το χαμηλό τακούνι, ενώ τέλος, υπάρχει το μαγευτικό all-black παπούτσι με κλείσιμο Velcro.

RP790006S 0003 BLACK c6bd2